Събития

Бакхус StrЕАТ Fest: 5 и 6 юни 2021

Бакхус 29 март 2021, 11:31
StrEAT fest

Не изпускайте петото издание на най-големия гурме фестивал на открито - Бакхус StrEAT Fest, което по традиция ще се проведе на Женския пазар.

Събитието е изцяло безкешово в името на удобството и здравето на посетителите и изложителите, ще може да се плаща с карта, както и безонтактно с мобилно устройство. Единственото, което докосвате, са вкусната храна и майсторски направените напитки.

За настроението на децата и спокойствието на родителите отново е предвиден детски кът. Ще обърнем заслуженото внимание и на домашните ни любимци за втора поредна година. За тях ще обособим специална градинка, в която ще има лакомства и много изненади.

Всички изложители са специално подбрани от екипа на "Бакхус" и ще предоставят висококачествени изкушения и аромати.

StrEAT Fest 5 ще събере ресторанти с международна и балканска кухня, ще има ястия с меса, както и вегетариански и изцяло растителни предложения, ще има занаятчийски вина от почти всички краища на България на специален бар. Разбира се, не пропускаме и крафт бирите, нискоалкохолните напитки, коктейли, шприцове и високоалкохолни напитки. Ако пък пристигнете още сутринта, ще имате възможността да опитате ароматни кафета от специални блендове, да хапнете вкусни прясно изпечени закуски, сладки печива, и да опитате най-добрите месни български фермерски продукти.

♥ ♥ ♥ Запазете датите 5 и 6 юни още отсега и планирайте поне един ден престой на Женския пазар.
Елате с компанията, организирайте си срещи с приятели, доведете децата си и своите домашни любимци и се подгответе за вкусна храна и напитки, съчетани с много музика и емоции. ♥ ♥ ♥

Следете страницата ни, за да се информирате за всеки детайл около събитието. Очаквайте скоро подробности около програмата на StrEAT Fest 5.

* Генерален съорганизатор на събитието е Пазари Възраждане ЕАД, общинското дружество, което стопанисва Женски пазар

За повече информация или желание за участие моля да ни пишете [email protected]

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK