От кухнята на Дьо Гол до телевизионната слава: Жак Пепен на 90
Инициатива "90/90" събира десетки шеф-готвачи от цялата страна в чест на френската кулинарна легенда
От кухнята на Дьо Гол до телевизионната слава: Жак Пепен на 90
Инициатива "90/90" събира десетки шеф-готвачи от цялата страна в чест на френската кулинарна легенда
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
Abstract: барът, който дестилира изкуство
Половото равенство зад бара: къде сме днес и какво показват данните
От старите семейни рецепти до модерната морска кухня
Кафе, куиз и капучино дуели: София е домакин на първия Barista Fest в България
Рибена чорба за напреднали
Вдигаме наздравица за традицията: Ренесансът на крафт спиртните напитки в България
За Michelin: нож по ръката на готвача
Истории от севера: На лов за лухнуси