"Работете заедно!": двама JRE готвачи със съвети към България Шефовете Карс ван Велхем от De Saffraan и Марко Карелсе от Villa La Ruche в интервю специално за "Бакхус" Андреа Пунчева
Мигранти с таланти представят: Ямайска седмица Лесни карибски рецепти, които лесно могат да се приготвят с налични у нас продукти Бистра Иванова, снимки: Николай Дойчинов
Българската книга The Food Hedonists е номинирана за Gourmand Awards Нейни автори са кулинарният фотограф Илиан Илиев и шеф-готвачите Милен Златев и Милен Панев Бакхус
Уникална по рода си вечеря с 5 JRE шеф-готвачи предстои в София На 7 ноември в ресторант Talents творят 6 забележителни шеф-готвачи с 6 различни философии, обединени от HRC Culinary Academy Бакхус
Съвременните писатели и храната: Рей Бредбъри Надникваме в страниците на "Вино от глухарчета" - един от най-поетичните романи на нашето съвремие Владислав Христов
Мигранти с таланти представят: Коктейли с черешова ракия Няколко оригинални рецепти, които да пробвате сами Текст: Бистра Иванова, снимки: Николай Дойчинов
ОТ БРОЯ: Angels' Kitchen и търсенето на първичния вкус на виното Ерик Леруж и Десислав Вълканов от малкия френско-български винен проект правят смели натурални вина Ани Коджаиванова
Рори Милър за "Бакхус": Да живееш на око 336 страници, посветени на забравеното поколение и неговата мъдрост в кухнята София Павлова
Филип Кури: Десертът е последната граница преди новата ера на храненето За растителните алтернативи, нови приложения на добре познати съставки и ползите от диета без животински продукти Мери Иванова
#БакхусПосланици: Food Nomads Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима. Бакхус