Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Ресторант на годината
Хора
Кулинарно пътешествие: Как JRE свързва българската кухня с глобалните тенденции
Таня Петрова
Кулинария без граници: Уроците на Дарил Шулар за глобалното мислене
Ния Петрова, Бакхус
Поверително от кухнята: моето лято като готвач в Синеморец - Част I
Андреа Пунчева
ОТ БРОЯ: Пет декара пролет
Разказ за малко, но помислено земеделие, настояще и минало, ревен и аспержи на наша земя.
Борислава Славова
ОТ БРОЯ: Събирачът на рецепти
Кой пази историята на кулинарията и гастрономията по нашите земи? Разказ с много герои
Мария Жекова
ОТ БРОЯ: Hinaпska за душата
Ликьорът от хинап на Драгомир Драганов е натурален, бутиков, занаятчийски и няма еквивалент по света
Ани Владимирова
Мигранти с таланти представят: грузинска седмица
Две грузински рецепти, които може да направите и в домашни условия
Искра Янкова, снимки: Soul Cinematic
Съвременните писатели и храната: Джон Ланчестър
Среща с един писател, за който храната не е само основна тема в творчеството, а начин на живот
Владислав Христов
Дами хранят: истрийски спомени, поднесени от шеф Флориана Ружич
Запознайте се с петия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
София Павлова
Дами хранят: балканска рапсодия, поднесена от шеф Сабина Реповж
Запознайте се с четвъртия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
София Павлова