Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Ресторант на годината
Храна
Зарибени по Черноморието: "Ропотамо" - една легенда се завръща
Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерва
Олга Ковган
"Работете заедно!": двама JRE готвачи със съвети към България
Шефовете Карс ван Велхем от De Saffraan и Марко Карелсе от Villa La Ruche в интервю специално за "Бакхус"
Андреа Пунчева
ОТ БРОЯ: Растителни, принтирани, зелени, летящи
Бавно, но неизбежно диетата на човечеството се променя
Ани Коджаиванова
Хрупкава външност с пухкава вътрешност
Новото меню на Paesano Gourmet Pizza е истинско гурме угощение пица за ценители
Съдържание за Paesano Gourmet Pizza
Мигранти с таланти представят: Ямайска седмица
Лесни карибски рецепти, които лесно могат да се приготвят с налични у нас продукти
Бистра Иванова, снимки: Николай Дойчинов
ОТ БРОЯ: Икони в чиния - трите лица на XX век
И малко размисли и прогнози за кресливите тенденции на XXI век
Елисавета Иванова
Съвременните писатели и храната: Рей Бредбъри
Надникваме в страниците на "Вино от глухарчета" - един от най-поетичните романи на нашето съвремие
Владислав Христов
Къпкейк VS мъфин: кулинарни обрати на два континента
Те привидно си приличат, но ги разделя цял един океан.
Текст и снимки: Елисавета Иванова
ОТ БРОЯ: A-B-C-то на кулинарна Малага
Малък пътеводител на тапас менютата в крайбрежния андалуски град
Ани Коджаиванова
Зарибени по Черноморието: как да (пре)открием българската кухня
Няколко спънки и стъпки, когато говорим за българската кулинарна традиция и индустрия
Георги Гавазов, Черноморски улов