Зарибени по Черноморието: "Ропотамо" - една легенда се завръща Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерва Олга Ковган
280 години великолепие в 48 пенливи часа Как изглежда двудневният рожден ден на най-продаваната марка шампанско Moët & Chandon София Павлова
ОТ БРОЯ: Растителни, принтирани, зелени, летящи Бавно, но неизбежно диетата на човечеството се променя Ани Коджаиванова
DiVino.Taste 2023 расте с качеството на българското вино Най-голямото българско винено изложение тази година е от 1 до 3 декември в зала 1 на Интер Експо Център София Бакхус
ОТ БРОЯ: Икони в чиния - трите лица на XX век И малко размисли и прогнози за кресливите тенденции на XXI век Елисавета Иванова
Българската книга The Food Hedonists е номинирана за Gourmand Awards Нейни автори са кулинарният фотограф Илиан Илиев и шеф-готвачите Милен Златев и Милен Панев Бакхус
Основателят на римския Whiskey Fest с мастърклас в София Ценителите на кехлибарената напитка ще могат да попият от знанията на Пино Пероне в рамките на Whiskey Fest Sofia Бакхус
Уникална по рода си вечеря с 5 JRE шеф-готвачи предстои в София На 7 ноември в ресторант Talents творят 6 забележителни шеф-готвачи с 6 различни философии, обединени от HRC Culinary Academy Бакхус
Най-добрият бар в света за 2023 г. е... Според класацията The world’s 50 best bars за 2023 г. първото място е за Sips Андреа Пунчева
Отново е време за Whiskey Fest Sofia Юбилейното десето издание ще се проведе от 27 до 29 октомври в Sofia Event Center Бакхус