Празничният "Бакхус" излиза на 22.12. - отново в тандем с "Капитал"
За едва втори път в близо 24-годишната си история списание Бакхус ще излезе с целия тираж на Капитал.
На 22 декември търсете празнично-зимното ни издание, опаковано с коледния капиталски брой (или го поръчайте ТУК). Това е важна стъпка към това да достигнем най-много хора с отношение към гурме културата в България и да направим пътя им към "Бакхус" възможно най-лесен. Броят е за са всички, които вярват, че ние сме това, което ядем, пием и четем.
Отвъд отъпканите пътеки |
Зимният ни брой е посветен на гастрономическите еднорози - онези изключения, които задават тенденции... при това, играейки "на въпреки". Далеч от тълпите и глезотиите, но пък готови да пишат история.
В броя четете:
• #БакхусПосланик - кои са първите 10 личности в този нов проект и какво да очаквате от тях
• Из менютата на хижите на Витоша
• ШкемБе, шкемНе - къде?
• Бизнес на свеж въздух: трюфели и джин
• На гости на: Via Antica
• Skye is the limit: пъб, уиски и природа на шотландския остров
• Мигранти с таланти: кухнята на Йемен
• Великолепната седморка: заради тези ресторанти си струва да слезете от главния път
• Защо малкият Санлýкар де Барамеда стана гастро столица на Испания
• Из избите на Североизточна България
• Вместо обзор... кои са новите места на 2022 г., за които си струва да знаете?
Michelin хроники:
• Една вечер в най-добрия ресторант в света, Noma
• Балканско намигване в Trigo с двамата български готвачи Владислав Пенов и Антон Васев
И още: рецепти за коктейли и трапеза, идеи за подаръци, из долапите на селската кухня и др.
Може да поръчате броя онлайн като pdf или с доставка до удобен адрес.
Важното е да не го пропуснете... защото както ще разберете още от уводното каре, важно е да си на точното място в точното време.