Платена публикация

ОТ БРОЯ: Сам съм си бариста

Съдържание за WMF 19 декември 2022, 14:42

Този материал е част от зимния брой на списание "Баккус", който може да поръчате ТУК с доставка до избран от вас адрес или да го откриете в търговската мрежа заедно с Капитал, а след време и в Elephant Bookstore, Wonderland Desserts & Cocktails, Chilli Hills Farm, Grape Central, La Cave du Moulin, SeeWines, Zoya, Фантастико, бензиностанции ЕКО и ЛУКОЙЛ и др.

Ако някой спори с вас, че е невъзможно да постигнете съвършената чаша кафе в домашни условия, то може да му покажете следващите редове. Серията напълно автоматични машини на WMF Perfection e първата, която може да персонализирате лесно вкъщи. Качеството е такова, каквото искате и заслужавате, а дизайнът е забележителен и носи удоволствие сам по себе си.

С почти 100-годишен опит в индустрията германците от WMF са наясно, че приготвянето и насладата на чаша кафе е личен ритуал. Ето защо инженерите и дизайнерите са се стремили към изживяване за сетивата. Кафе машината впечатлява с:

Качество, което може да усетиш - машините от серията WMF Perfection предлагат отлично персонализиране на вкусовете: чрез 18 предварително програмирани опции за избор на напитки до 16 потребителски профила и други променливи опции за настройка. В зависимост от машината може да избирате от еспресо, ристрето, лунго, кафе крем, двойно еспресо, американо, кафе за закуска (алтернатива на филтърното кафе с по-малко пяна), капучино, лате макиато, кафе лате, флет уайт, кафе с мляко, еспресо макиато, рецепти за смляно кафе, разпенено мляко, горещо мляко, гореща вода и чай (черен, бял и зелен).

Качество, което можеш да докоснеш - удобен преден панел, интуитивно лесно управление чрез усъвършенстван сензорен екран, LED амбиентна светлина, висококачествен WMF Cromargan® дизайн.

Качество, което можеш да помиришеш - благодарение на WMF Aroma Perfection System и WMF Double Thermoblock - двойната термоблокова технология позволява изключително качество на кафето, вторият термоблок е оптимизиран за нагряване на мляко и чай. Това гарантира точна температура, оптимално разпределение на нагрятата вода и отлична млечна пяна.

Качество, което можеш да чуеш - хармоничен звук с усъвършенствана технология за затихване.

Брандът предлага и кафе с марката WMF, което е специално подбрано, изпечено и пакетирано от Dabov Specialty Coffee. Кафето е под формата на два бленда, изцяло от сорт арабика, с произход Централна и Латинска Америка.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK