 Three Cents завладява с лятна свежест топ баровете в България
		
		Продуктовата гама на супер-премиум газираната безалкохолна марка у нас включва дванадесет предложения, достъпни в избрани премиум заведения в страната
	
	
		
			Three Cents завладява с лятна свежест топ баровете в България
		
		Продуктовата гама на супер-премиум газираната безалкохолна марка у нас включва дванадесет предложения, достъпни в избрани премиум заведения в страната
		
	
	
Лятото върви с коктейл: 3 рецепти с джин
 
	
 
	
		В очакване на дебютното издание на Bar & Snack Fest, който ще събере коктейли, хапки, производители и най-важното - ценителите им, сме подбрали 3 рецепти с BULLDOG, които лесно могат да се направят в домашни условия, за да знаете какво ви очаква на 10 и 11 септември в алеите пред "Кино Кабана" в парка на НДК.
Ръчно изработен в английска дестилерия, която произвежда джин с най-високо качество от 250 години насам, BULLDOG Gin неслучайно е отличен с бронз на годишните награди за високоалкохолни напитки Berlin International Spirits Competition.
Произвежда се в традиционни медни казани от 100% британска пшеница, а четворната дестилация и употребата на 12 екзотични билки и висококачествени съставки му дават балансиран аромат и ярък завършек.
3 от съставките в този джин са характерни за марката - китайски лотос, турски бял мак и китайскo драконово око.
 Ето какво може да забъркате на практика:
 
 
| Bulldog Gin Tonic | 
50 мл BULLDOG London Dry Gin
150 мл Schweppes тоник
резен грейпфрут
стрък розмарин
Как:
 Напълнете копа чаша с лед и налейте последователно съставките. Гарнирайте с резен грейпфрут и стрък розмарин. Разбъркайте с висока лъжица веднъж и внимателно, за да се запази газировката на тоника. Отпийте. 
| Bulldog Herbal | 
50 мл Bulldog джин
25 мл пресен лимон
4-5 листа босилек
Schweppes тоник
Как:
 Смесете джина, лимона и босилека в шейкър и допълнете с кубчета лед. Разклатете енергично за 10 сек. Прецедете през фина цедка в голяма чаша за червено вино пълна догоре с лед. Долейте тоника и украсете с листа босилек. Отпийте. 
| Pink Bulldog | 
50 мл Bulldog джин
50 мл пресен сок от грейпфрут
50 мл Schweppes тоник
Как:
 Напълнете копа чаша с лед и налейте последователно съставките. Гарнирайте с резен грейпфрут. Разбъркайте с висока лъжица веднъж и внимателно, за да се запази газировката на тоника. Отпийте.
Ако пък предпочитате коктейлът в чашата ви да е приготвен от истински професионалист, то барманите на BULLDOG джин ще ви очакват на 10 и 11 септември на Bar & Snack Fest.
 Three Cents завладява с лятна свежест топ баровете в България
		
		Продуктовата гама на супер-премиум газираната безалкохолна марка у нас включва дванадесет предложения, достъпни в избрани премиум заведения в страната
	
	
		
			Three Cents завладява с лятна свежест топ баровете в България
		
		Продуктовата гама на супер-премиум газираната безалкохолна марка у нас включва дванадесет предложения, достъпни в избрани премиум заведения в страната
		
	
	
 Himkok в София: когато №43 в света ти прави коктейли
		
		Миксолозите Аманда и Пиерсандро от норвежкия бар, част от списъка World's 50 Best, "превзеха" 5L за една специална вечер
	
	
		
			Himkok в София: когато №43 в света ти прави коктейли
		
		Миксолозите Аманда и Пиерсандро от норвежкия бар, част от списъка World's 50 Best, "превзеха" 5L за една специална вечер
		
	
	
 Бакхус Bar & Snack Fest 2022
	
	
		
			Бакхус Bar & Snack Fest 2022
		
		
		
	
	
 Лято по финландски: 3 рецепти с водка
		
		Вижте какво може да сътворите в коктейлна чаша у дома с Finlandia
	
	
		
			Лято по финландски: 3 рецепти с водка
		
		Вижте какво може да сътворите в коктейлна чаша у дома с Finlandia
		
	
	
 Барбекюто върви с коктейл: 3 рецепти с Тенеси уиски
		
		Поредицата ни от коктейлни рецепти завършва с американската класика Jack Daniel's
	
	
		
			Барбекюто върви с коктейл: 3 рецепти с Тенеси уиски
		
		Поредицата ни от коктейлни рецепти завършва с американската класика Jack Daniel's
		
	
	
 Бакхус Bar & Snack 2022: 10 - 11 септември
	
	
		
			Бакхус Bar & Snack 2022: 10 - 11 септември
		
		
		
	
	
 Лятото върви с моктейл: три безалкохолни рецепти
		
		Питие без градус, но изпълнено с вкус и подходящо за хора на всякакви възрасти - ето как
	
	
		
			Лятото върви с моктейл: три безалкохолни рецепти
		
		Питие без градус, но изпълнено с вкус и подходящо за хора на всякакви възрасти - ето как
		
	
	
 Тенденции в бар индустрията през 2022
		
		Индустрията отгръща нова страница с опреснен подход към преживяванията
	
	
		
			Тенденции в бар индустрията през 2022
		
		Индустрията отгръща нова страница с опреснен подход към преживяванията
		
	
	
 ОТ БРОЯ: Twinkle, twinkle, little bar
		
		Откритията, заради които предстои пренаписавне на учебниците по миксология, и среща с Холивуд отблизо на Athens Bar Show
	
	
		
			ОТ БРОЯ: Twinkle, twinkle, little bar
		
		Откритията, заради които предстои пренаписавне на учебниците по миксология, и среща с Холивуд отблизо на Athens Bar Show
		
	
	
 Танос, супербарманът
		
		Разговаряме с основателя на бар #14 в света Baba au Rum в Атина
	
	
		
			Танос, супербарманът
		
		Разговаряме с основателя на бар #14 в света Baba au Rum в Атина
		
	
	
 Чаените чудеса на Маш Митака
		
		На какво с най-голямо удоволствие би се отдал потъналият в нищоправене в Пловдив човек? На пиене на коктейли, разбира се!
	
	
		
			Чаените чудеса на Маш Митака
		
		На какво с най-голямо удоволствие би се отдал потъналият в нищоправене в Пловдив човек? На пиене на коктейли, разбира се!
		
	
	
 Снежната страна на Кейичи Ияма
		
		На 95 г. той беше най-възрастният японски барман, а неговият коктейл Yukiguni е наследството му
	
	
		
			Снежната страна на Кейичи Ияма
		
		На 95 г. той беше най-възрастният японски барман, а неговият коктейл Yukiguni е наследството му
		
	
	
 Жабешки бутчета и коктейли под юнското слънце
		
		Бакхус StrEAT Fest 2021: над 10 000 души, много нови марки и кратки майсторски класове
	
	
		
			Жабешки бутчета и коктейли под юнското слънце
		
		Бакхус StrEAT Fest 2021: над 10 000 души, много нови марки и кратки майсторски класове
		
	
	
 Луна и джин на среща под звездите
		
		На улица Славянска благозвучно и в такт се разнася звън от разбъркване на лед в 15 чаши едновременно
	
	
		
			Луна и джин на среща под звездите
		
		На улица Славянска благозвучно и в такт се разнася звън от разбъркване на лед в 15 чаши едновременно
		
	
	
 Време е за World Class коктейли
	
	
		
			Време е за World Class коктейли
		
		
		
	
	
 Дъжд, джин и малко филми
		
		Започва филмовият фестивал в Чарлстън, посветен на храната
	
	
		
			Дъжд, джин и малко филми
		
		Започва филмовият фестивал в Чарлстън, посветен на храната
		
	
	
 Винен туризъм с гастро душа
		
		Храната заема все по-важна роля за изживяването на гостите в избите. Някои български винарни също имат с какво да впечатлят
		
	
		
			Винен туризъм с гастро душа
		
		Храната заема все по-важна роля за изживяването на гостите в избите. Някои български винарни също имат с какво да впечатлят
		
	
	
 Протеиновите храни – мит и истина
		
	
		
			Протеиновите храни – мит и истина
		
		
		
	
	
 7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
		
	
		
			7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
		
		
		
	
	
 От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
		
	
		
			От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
		
		
		
	
	
 Сексът & ГЛАДът
		
		Сексът може и да продава, но вкусът остава.
		
	
		
			Сексът & ГЛАДът
		
		Сексът може и да продава, но вкусът остава.
		
	
	
 
	 
	