Лятото върви с коктейл: 3 рецепти с джин
		
		Джинът е най-модерната и бързо растяща категория в света - ето какво може да правите с Bulldog и 5 минути свободно време
		
	
	
Бакхус Bar & Snack 2022: 10 - 11 септември
Първият по рода си Bar & Snack идва през септември!
 Центърът на София ще стане домакин на новo безкешово изложение от екипа на Бакхус.
 Запазете си датите 10-11 септември, когато в парка "НДК" пред Кино Кабана в София ще съберем:
>Авторски коктейли, дело на някои от най-добрите миксолози и бармани в България
>Винени барове с най-доброто от бутикови местни и световни изби
>Български крафт бири
>Алкохол на градус: анасонови напитки, китайска ракия
>Вкусни солени и сладки хапки, отлични спътници на питиетата
>Pop-up ресторанти с ястия от цял свят, майсторски приготвени на момента
>Десерти и джелато
>ВАС и вашата компания - т.е. хората, които най-добре знаят как да си изкарат вълнуващо и вкусно!
 >Авторски коктейли, дело на някои от най-добрите миксолози и бармани в България
>Винени барове с най-доброто от бутикови местни и световни изби
>Български крафт бири
>Алкохол на градус: анасонови напитки, китайска ракия
>Вкусни солени и сладки хапки, отлични спътници на питиетата
>Pop-up ресторанти с ястия от цял свят, майсторски приготвени на момента
>Десерти и джелато
>ВАС и вашата компания - т.е. хората, които най-добре знаят как да си изкарат вълнуващо и вкусно!
ВАЖНО:
Събитието е изцяло безкешово: няма пари, банкноти, ресто - единственото, което докосвате, са великолепните питиета и храна! Платете с дебитна / кредитна карта или с дигитален портфейл през смартфона си.
 Събитието е изцяло безкешово: няма пари, банкноти, ресто - единственото, което докосвате, са великолепните питиета и храна! Платете с дебитна / кредитна карта или с дигитален портфейл през смартфона си.
Екипът на Бакхус кани най-добрите заведения в града, за да поддържат чашите и чиниите ви пълни със сочни вкуснотии в продължение на целия уикенд. Следете страницата на събитието, защото там ви запознаваме с всички участници.
БИЛЕТИ ТУК
 
			
		
		
	
* Събитието се провежда с подкрепата на Столична Община
 * Генерален съорганизатор на събитието е Пазари Възраждане ЕАД
Събитието се реализира с помощта на Mastercard, JTI, Coca-Cola, Bulldog, Jack Daniel's, Finlandia, Naked Malt & Schweppes
	
	
		
			Лятото върви с коктейл: 3 рецепти с джин
		
		Джинът е най-модерната и бързо растяща категория в света - ето какво може да правите с Bulldog и 5 минути свободно време
		
	
	
	
	
		
			Лятото върви с коктейл: 3 рецепти с уиски
		
		Специално за ценителите на скоча ето какво може да приготвите с Naked Malt и 5 свободни минути у дома
		
	
	
	
	
		
			Лято по финландски: 3 рецепти с водка
		
		Вижте какво може да сътворите в коктейлна чаша у дома с Finlandia
		
	
	
	
	
		
			Барбекюто върви с коктейл: 3 рецепти с Тенеси уиски
		
		Поредицата ни от коктейлни рецепти завършва с американската класика Jack Daniel's
		
	
	
	
	
		
			Лятото върви с моктейл: три безалкохолни рецепти
		
		Питие без градус, но изпълнено с вкус и подходящо за хора на всякакви възрасти - ето как
		
	
	
	
	
		
			Нещо като нож, нещо като цвете, изобщо като нищо друго на света*
		
		Над 1200 доказани различни аромати и спомени от хилядолетната история се усещат в чаша Kweichow Moutai
		
	
	
	
	
		
			Тенденции в бар индустрията през 2022
		
		Индустрията отгръща нова страница с опреснен подход към преживяванията
		
	
	
	
	
		
			Снежната страна на Кейичи Ияма
		
		На 95 г. той беше най-възрастният японски барман, а неговият коктейл Yukiguni е наследството му
		
	
	
	
	
		
			CHANDON Garden Spritz: апетитно и въодушевяващо шприц изживяване през лятото
		
		Първата глътка на лятото е ароматна и пенлива, и идва след 4 години разработка от най-голямото винено имение в света
		
	
	
		
	
		
			Острието на промяната
		
		Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
		
	
	
		
	
		
			Независимият дух на малца
		
		Само уиски, само независими дестилерии, редки бутилки и майсторство без компромис – Whisky Show Sofia 2025 превърна занаятчийството в мярка за стойност.
		
	
	
		
	
		
			Протеиновите храни – мит и истина
		
		
		
	
	
		
	
		
			7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
		
		
		
	
	
		
	
		
			От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
		
		
		
	
	
		
	
		
			От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
		
		Първият азиатски бар, който печели титлата "Най-добър бар в света", е ода на римската простота – и я поднася със стил в Хонконг.