Седмица на ресторантите: ЧЕРНО МОРЕ
Ресторант Umami, София
бул. "Джеймс Баучер" 100, градината на хотел "Маринела", СофияЗа резервации: 0884 80 40 40
Работно време: 11:00 - 24:00 ч. (всеки ден)
http://umami.bg/
ОБЯД И ВЕЧЕРЯ
Куверт: 50 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Узо Пломари; по 125 мл от вид вино Soli бяло вино 2016 и Soli розе 2016, предоставени от винарска изба Едоардо Миролио; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
СалатаСалата от белени домати, авокадо и японски дресинг
ПредястиеЧерноморски миди Umami Style
ОсновноЮзу Сузуки - лаврак, приготвен на робата с юзу-кошу сос
ДесертШоко огура ан - шоколадова торта със сладък червен боб
Седмица на ресторантите: ЧЕРНО МОРЕ
Ресторант Таланти, София
Ресторант Морска градина Swiss-Belhotel Dimyat, Варна
Ресторант Salini, Бургас
Ресторант Ernie Hemingway, Варна
Ресторант El Simpatico, Балчик
Денят на мавруда – празник на българските сортове и на идентичността във виното
Наздраве за второто издание на феста за натурално вино!
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
Спортът и храната: ритуали на споделеност
Сексът & ГЛАДът
Сексът може и да продава, но вкусът остава.