Седмица на ресторантите: ЧЕРНО МОРЕ
Ресторант Umami, София
бул. "Джеймс Баучер" 100, градината на хотел "Маринела", СофияЗа резервации: 0884 80 40 40
Работно време: 11:00 - 24:00 ч. (всеки ден)
http://umami.bg/
ОБЯД И ВЕЧЕРЯ
Куверт: 50 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Узо Пломари; по 125 мл от вид вино Soli бяло вино 2016 и Soli розе 2016, предоставени от винарска изба Едоардо Миролио; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
СалатаСалата от белени домати, авокадо и японски дресинг
ПредястиеЧерноморски миди Umami Style
ОсновноЮзу Сузуки - лаврак, приготвен на робата с юзу-кошу сос
ДесертШоко огура ан - шоколадова торта със сладък червен боб
Седмица на ресторантите: ЧЕРНО МОРЕ
Ресторант Таланти, София
Ресторант Морска градина Swiss-Belhotel Dimyat, Варна
Ресторант Salini, Бургас
Ресторант Ernie Hemingway, Варна
Ресторант El Simpatico, Балчик
✪ Ново меню, високо над вкусовете
"Манджа с грозде": Коледа на масата: сарми, сладки, хляб и историите зад тях + 20 препоръчани вина
✪ Зимата по рецепта на ADOR
Гръцка Коледа в селото: празник на дома, трапезата и паметта
Там, където ароматът на мед, печено месо и глъчка от кухнята събират поколенията
Световната седмица на ракъ започва
От кухнята на Дьо Гол до телевизионната слава: Жак Пепен на 90
Инициатива "90/90" събира десетки шеф-готвачи от цялата страна в чест на френската кулинарна легенда