Седмица на ресторантите: ЧЕРНО МОРЕ
Ресторант Морска градина Swiss-Belhotel Dimyat, Варна
Бул. "Княз Борис I", 111, ВарнаЗа резервации: 052 910 800
Работно време: 7:00 - 23:00 ч. (всеки ден)
http://swiss-belhotel.bg
ОБЯД И ВЕЧЕРЯ
Куверт: 42 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Узо Пломари; по 125 мл от вид вино Soli бяло вино 2016 и Soli розе 2016, предоставени от винарска изба Едоардо Миролио; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
КомплиментТарама хайвер с див лук върху чабата с маслини
Салата
Микс от свежи листа, опушен барбун, слайс от тиквички и мариновани чери домати
Основно ястиеГрилован чернокоп, поднесен с рагу от черноморски миди, печени картофи и лимонена майонеза с каперси
ДесертВариация от шоколадови профитероли и домашен сладолед с рикота
Седмица на ресторантите: ЧЕРНО МОРЕ
Ресторант Umami, София
Ресторант Таланти, София
Ресторант Salini, Бургас
Ресторант Ernie Hemingway, Варна
Ресторант El Simpatico, Балчик
Кои са победителите от в третото издание на "Гастрономически пътеводител 2025"
Как да си направите бяло греяно вино
Световната седмица на ракъ започва
Селекция: 9 вкусни адвент календара
Първият адрес за #безценни кулинарни моменти е UNICA by priceless
Ново място | Mova Cafe