На по чаша

Тостът с кауза се завръща този декември с Moët & Chandon

Бакхус 06 декември 2022, 07:26

"Твърде много от всичко е лошо, но твърде много шампанско е просто идеално", мъдро отсъдил Франсис Скот Фицджералд.

Moët & Chandon в околосветска обиколка
За втора година най-популярната марка шампанско ще отпразнува вълнението да бъдем заедно по празниците с поредица от впечатляващи и елегантни събития в над 20 от най-големите градове по света. Така марката ще продължи своята вековна традиция в умението да празнува онова, което тя нарича "savoir-fête".

Част от екипа на "Бакхус" е в Будапеща - един от участващите градове, където в операта на унгарската столица ще се съберат над 120 души, специално поканени от Moët Hennessy.

250-годишен празничен дух
Приповдигнатото настроение започва още през 1743 г.: Клод Моет основава Moët & Chandon, а марката е издигната до международна известност от неговия потомък, Жан-Реми Моет, който мечтае да "сподели вълнуващите балончета на шампанското със света". От кралския двор до червения килим; от нюйоркското Studio 54 до турнирите от Големия шлем, шампанското привлича публика около вълнуващи и специални моменти. С най-много лозя в региона на Шампан, марката предлага универсално портфолио от шампанско за всеки повод.
Spark of Light 2022

Любимият пратеник и душата на всяко празненство от Moët & Chandon е водещото шампанско Moët Impérial - то е и емблемата на марката в продължение на повече от 150 години. Специалната бутилка Spark of Light ще бъде налична в ограничен брой и ексклузивно през тазгодишния празничен сезон.


Тост за бъдещето на природата и общностите
Чрез Natura Nostra, дългосрочната програма за устойчивост на Moët & Chandon, марката работи за опазване на
биоразнообразието в Шампан, а от 2009 г. подкрепя и филантропски инициативи чрез "Тост за добра кауза". За да увековечи традицията, създала величието и щедростта на марката, Moët & Chandon подканва всички присъстващи на тези вълнуващи събития по целия свят да вдигнат чаша шампанско и да се присъединят към благотворителните инициативи на "Тост за добра кауза".

Очаквайте съвсем скоро нашия разказ от първо небце след гостуването ни на едно от партитата в Будапеща този декември.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK