Новини

"Ресторант на годината" за 2023 г. е... Космос

Бакхус 08 март 2024, 11:15

На галавечеря и тържествена церемония от списание "Бакхус" раздадохме наградите "Ресторант на годината Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino". Големият победител е софийският Космос, като за шеф Владислав Пенов и неговия екип това е трети път, в който те печелят най-важния приз в ресторантьорския бранш у нас (първият бе за 2021 г.).

Домакин на церемонията на 7 март, четвъртък, бе балната зала на хотел Hyatt Regency Sofia, където с чаша The Singleton коктейл и хапки за "Добре дошли", дело на Red Devil Catering, бяха посрещнати 250 гости от България и чужбина. Сред тях имаше представители на ХоРеКа сектора, журналисти, гурме ентусиасти, личности от бизнес средите и Бакхус посланици.

В общо осем категории бяха раздадени наградите. Шест състезателни, оценявани от три различни професионални журита, и две - "Ресторант на читателите" и "Любим винен бар", избрани след отворено за публиката и читателите ни гласуване. Ресторант на читателите стана Fake French, а любимият винен бар на всички е La Cave du Moulin.

Ресторант на годината Бакхус,
Acqua Panna & S. Pellegrino
- Космос -

Номинирани:
Ahora
JAZU
UNICA
Вкусно място
- СОЛ -
Номинирани:
L'Etranger
Marche
MORE Fish & Grill
Urban Soul
Авторски почерк
- JAZU -
Номинирани:
Esterhasi
Spectrum
UNICA
Valere
Вино и напитки
- Ahora -
Номинирани:
Космос
aEstivum
Cinecitta Osteria Italiana
Nikolas 0/360
Дебют
- КОМАТ -
Номинирани:
ADOR
COOKO
Fake French
Nest
Десерт
- Vanilla Kitchen -
Номинирани:
Lale
Cherry by Mary
Lavene

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK