Hamachi-ni, София
Ресторант Note di Vino, Пловдив
Ресторант Note di Vino участва в Седмица на ресторантите: Авторска кухня.Адрес: ул. "Димитър Талев" 87, гр. Пловдив
Резервации: 089 910 1087
Работно време: 11.00 - 02.00 (всеки ден)
http://www.notedivino.bg/
Вечеря, куверт 45 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив ракия Културна Отлежала; по 125 мл от вид вино Via Vinera Шардоне & Совиньон Блан и Via Vinera Каберне Совиньон & Сира , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
СалатаТелешка талята на Josper с хрупкав айсберг, чери домати, дива рукола, кедрови ядки и соева заливка с балсамов оцет
ПредястиеГриловани пресни аспержи, манатарки с бяло вино и прошуто крудо, поднесени с лимонов бурблан
Основно ястиеПилешки стек с фоагра, сезонни зеленчуци, пюре от сладък картоф и лобстър сос
ДесертТорта "Шоколадова похот" с два вида белгийски шоколад, портокалов фондан и какаов тюел
Hamachi-ni, София
Talents, София
Come Prima, Банско
Umami - Japanese Food & Garden, София
Бистро "Европа", Варна
Ресторант "Олеа" БМ
Седмица на ресторантите: Aвторска кухня
"Манджа с грозде": Новият нюзлетър на "Бакхус"
Двуседмична селекция с най-интересното, ново и вкусно от света на гастрономията според екипа на "Бакхус"
От дисквалификацията до победата: Герман Гочев завоюва титла за България в Атина
Барманът е на първо място в състезанието Metaxa Twelve 2025
Острието на промяната
Как шеф Владислав Пенов от ресторант "Космос" спечели отличие от The Best Chef Awards 2025
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
Първият азиатски бар, който печели титлата "Най-добър бар в света", е ода на римската простота – и я поднася със стил в Хонконг.