Бакхус15 ноември 2017, 00:05 Ресторант Note di Vino участва в Седмица на ресторантите: Авторска кухня.
Адрес: ул. "Димитър Талев" 87, гр. Пловдив Резервации: 089 910 1087 Работно време: 11.00 - 02.00 (всеки ден) http://www.notedivino.bg/
Вечеря, куверт 45 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив ракия Културна Отлежала; по 125 мл от вид вино Via Vinera Шардоне & Совиньон Блан и Via Vinera Каберне Совиньон & Сира , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
Салата
Телешка талята на Josper с хрупкав айсберг, чери домати, дива рукола, кедрови ядки и соева заливка с балсамов оцет
Предястие
Гриловани пресни аспержи, манатарки с бяло вино и прошуто крудо, поднесени с лимонов бурблан
Основно ястие
Пилешки стек с фоагра, сезонни зеленчуци, пюре от сладък картоф и лобстър сос
Десерт
Торта "Шоколадова похот" с два вида белгийски шоколад, портокалов фондан и какаов тюел
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK