Hamachi-ni, София
Бистро "Европа", Варна
Бистро "Европа" участва в Седмица на ресторантите: Авторска кухня.Адрес: бул. "Сливница" 11, гр. Варна
Резервации: 052 / 603 950
Работно време: Всеки ден от 9:00 до 23:30 ч.
https://www.bistro-europe.com
Вечеря, куверт 39 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив ракия Културна Отлежала; по 125 мл от вид вино Via Vinera Шардоне & Совиньон Блан и Via Vinera Каберне Совиньон & Сира , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
Салта с печено сирене БриЗелена салата, рукола, орехи и мед с розмарин, червено цвекло, круша
ПредястиеДомашен пастет от гъши дроб, сладко от пащърнак и ванилия, козунак
Основно ястиеПатешко бутче конфи, кисело зеле с боб и пушен червен пипер
ДесертКласическо Крем Брюле с бурбонска ванилия
Вечеря, куверт 39 лв.
Салта с печено сирене Бри - Зелена салата, рукола, орехи и мед с розмарин, червено цвекло, круша
Предястие - Домашен пастет от гъши дроб, сладко от пащърнак и ванилия, козунак
Основно ястие - Патешко бутче конфи, кисело зеле с боб и пушен червен пипер
Десерт - Класическо Крем Брюле с бурбонска ванилия
Hamachi-ni, София
Talents, София
Come Prima, Банско
Umami - Japanese Food & Garden, София
Ресторант Note di Vino, Пловдив
Ресторант "Олеа" БМ
Седмица на ресторантите: Aвторска кухня
✪ Ново меню, високо над вкусовете
"Манджа с грозде": Коледа на масата: сарми, сладки, хляб и историите зад тях + 20 препоръчани вина
✪ Зимата по рецепта на ADOR
Гръцка Коледа в селото: празник на дома, трапезата и паметта
Там, където ароматът на мед, печено месо и глъчка от кухнята събират поколенията
Световната седмица на ракъ започва
От кухнята на Дьо Гол до телевизионната слава: Жак Пепен на 90
Инициатива "90/90" събира десетки шеф-готвачи от цялата страна в чест на френската кулинарна легенда