Тирамису (рецепта)
Морски дявол ала гиота (рецепта)
*
400-450 г морски дявол (опашка)* зехтин
* чесън
* чери домати
* маслини
* каперси
* сол и черен пипер
* лют пипер по вкус
* магданоз
(
За две порции)Рибата се почиства и се нарязва на шайби, зехтинът се загрява в тиган със скилидка чесън. Добавят се сол и черен пипер и се пържи около 10 мин. След това се прибавят чери доматите, маслините и малко каперси. Оставя се на огъня още 4-5 мин.
Тази статия е част от последния брой на списание "Бакхус", подробности за който можете да видите ТУК.
Тирамису (рецепта)
Скариди с бренди (рецепта)
Соте от морски трюфели, червени миди фасолари и черни миди (рецепта)
При Масимо и мамма Карла
Ново място | FlavouRITs
Не/очаквания хибрид между кафето и коктейлите
От кухнята на Дьо Гол до телевизионната слава: Жак Пепен на 90
Инициатива "90/90" събира десетки шеф-готвачи от цялата страна в чест на френската кулинарна легенда
Гръцка Коледа в селото: празник на дома, трапезата и паметта
Там, където ароматът на мед, печено месо и глъчка от кухнята събират поколенията
Селекция: 9 вкусни адвент календара
Първият адрес за #безценни кулинарни моменти е UNICA by priceless
Ново място | Mova Cafe