Новини

Trapeza Fest: Кулинарни изненади и забавления за цялото семейство с Lidl

Бакхус 27 юни 2024, 12:38

На 29 и 30 юни големият двор на Топлоцентрала ще се превърне в кулинарна сцена по време на Trapeza Fest, а нашите партньори от Lidl ще добавят авторски гастрономически изживявания и разнообразие от изненади за малки и големи в своя зелен кът.


Вкусно за всички

Не просто вкусно, но и приготвено на място в мобилната кухня на Lidl, която всички ще имаме удоволствието да видим за пръв път по време на Trapeza Fest. С нейна помощ ще усетите и ще се насладите на вкусни традиционни ястия, но с модерния прочит на шеф готвачите Иван Манчев и Димитър Тончев, подготвени с продукти от собствените марки на Lidl. Така не просто ще се убедите сами в качеството им, но ще можете да си харесате някоя и друга идея за това как да ги включите умело и в своето меню у дома.

Кулинарни демонстрации с шеф Димитър Тончев

Да, изненадите няма да са никак малко, защото именно шеф Димитър Тончев, ще бъде на място от 13 ч и в двата фестивални дни. Той ще ни зарадва не просто с вкусна храна, но и със специално кулинарно шоу, част от което ще бъде и демонстрацията на ръчно точене на кори за баница. Облизваме си пръстите отсега и ви съветваме в никакъв случай да не го пропускате, защото всичко приготвено от него свършва за секунди.

Забавления за най-малките

Ако ни посетите с вашите малчугани, бъдете сигурни, че Lidl имат подготвени изненади и забавления и за тях. Специален детски кът с игри и награди очаква най-малките.

Игри за големите и зона за почивка

И ако вече сте хапнали и искате да седнете да починете, докато детето играе наблизо, Lidl зоната за релакс е вашето място. Освен, че можете да отморите и за вас има игри и награди. Сигурни сме, че сте сръчни и умели, но Lidl ще го провери с интерактивен пъзел, който ще предизвика знанията ви за част от собствените марки напитки на веригата.

И не само това. Можете да си набодете и награда с виличката на Lidl.

Ние и Lidl ви очакваме на Trapeza Fest гладни и с добро настроение.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK