На по чаша

Cocktail Adventure - С внимание към детайла #TrapezaFest

Бакхус 10 юни 2024, 17:47

Наскоро на хоризонта на българската миксологична сцена се появи нов бранд, който обещава да преобрази начина, по който възприемаме коктейлите - Cocktail Adventure. Този вълнуващ нов проект идва с концепция на колела, която предлага истинско приключението.


Cocktail Adventure предлага изискани коктейли, незабравими класики и авторски творения, които обещават неповторимо удоволствие. Всяка напитка е внимателно създадена, за да пресъздаде магията на различни вкусове и аромати, които се преплитат и създават съвършенство.

Следвайки тематиката на събитието Trapeza Fest, Cocktail Adventure представя новата за пазара ракия TABIET, която ще бъде използвана за създаването на няколко авторски смеси за душата. Ракия TABIET се произвежда в район Кукавица, южна Сърбия, и предлага три различни разновидности: крушова, сливова и гроздова. Всяка от тях е създадена и блендирана с прецизност и внимание към детайла, за да подчертае характерния вкус на плодовете, от които е направена.

Cocktail Adventure ще използва ракия TABIET, за да създаде авторски коктейли, които са идеални както за горещи следобеди в парка, така и като комплимент към вкусна храна. Независимо дали предпочитате освежаваща напитка с крушова ракия, богата и ароматна сливова или елегантна гроздова, тези коктейли ще ви впечатлят с вкус и стил.

Cocktail Adventure съчетават качествени съставки, креативност и внимание към детайла и правят всяка напитка незабравима. Количката за коктейли на Cocktail Adventure е идеалното допълнение към всяко събитие, било то сватба, рожден ден или фирмено парти.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK