Новини

Специално събитие-дегустация DiVino TOP 50 за 2021

DiVino 11 март 2022, 14:52

DiVino обявява класацията на най-добрите български вина, която вече има 10-годишна история. Вече са известни 50-те вина от голямата селекция TOP 50, която включва и класираните в престижната TOP 10. Първите три вина от десетката, както и победителите в отделните категории, ще бъдат обявени на 11 март непосредствено преди първата специалната дегустация DiVino TOP 50.

Специалното събитие DiVino TOP 50 е първата по рода си отворена дегустация на най-добрите 50 български вина за 2021 година, класирани от DiVino и TOP 10 на вината от лимитирани серии. То дава единствена и ценна възможност на всички професионалисти и винолюбители да опитат най-добрите български вина за 2021 година от класацията, събрани на едно място.

Събитието акцентира върху най-привлекателната и интересна страна на виното, върху способността му да предизвиква размисъл и да доставя удоволствие. Дегустацията DiVino TOP 50 има за цел да демонстрира все по-високата класа на българското вино и да отрази бурното развитие, което претърпя винената култура в България през последните години. Повечето от дегустираните вина от TOP 50 ще могат да се купят от изградения за тази цел магазин на Casavino.

DiVino TOP 50 гарантира дегустации на вълнуващи вина, срещи със съмишленици и приятели, подходящи кулинарни предложения, предразполагаща атмосфера, елегантна музика - накратко, приятно и вдъхновяващо изживяване.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK