Новини

DiVino.Taste 2021: С вино в джоба

Бакхус 16 ноември 2021, 17:34

Този уикенд най-голямото винено изложение у нас - DiVino.Taste се завръща за 10-о юбилейно издание, след като през 2020 г. не се проведе заради пандемията. Форумът дава възможност на професионалисти, ценители и многобройните винолюбители да се ориентират сред стотиците изби и да открият своите любими измежду тях.
Специално за изложението-дегустация бе създадено

мобилно приложение, което ще бъде ценен помощник през цялото събитие.

То съдържа всичките близо 450 вина, които ще бъдат представени на 19, 20 и 21 ноември.

Избите, заедно с вината им и номера на щанда, са организирани както по региони и по азбучен ред в рамките на всеки регион, така и само по азбучен ред. Всеки регион е индикиран с конкретен цвят, което се пренася и върху имената на избите - за по-бързо ориентиране.

Приложението позволява да си водите бележки за всяко вино и да давате оценки. С един клик се отбелязват бутилките, които особено много сте харесали (в "Любими"), а после всички те са организирани в прилежен списък със запазени оценки и бележки. В приложението ще намерите и карта-схема на изложението.

Апликацията е двуезична - на български и на английски език. С нея се работи лесно, интуитивно, а и спестява природните ресурси, нужни за отпечатване на книжки. Не на последно място освобождава ръцете ни от хартиена програма, върху която водим записки, но после винаги се чудим как и къде да приберем, така че хем да ни е на удобно място, да не я загубим.

Предимството е, че

още днес може да прегледате участниците и да планирате кога и какво да опитате.

И все пак най-голямото удобство си остава лекотата, с която може да си водите записки и след това да ви бъдат винаги подръка - и ако посещавате магазина на Casavino на входа на събитието, от където може да куптие любимите си бутилки, а и след края на събитието.

Приложението DiVino.Taste може да бъде изтеглено от Google Play Магазин за Android и от App Store - за iPhone.

Организаторите напомнят всички посетители да носят както откривателското си настроение, така и ковид сертификатите, тъй като събитието е с VTR протокол за достъп.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK