Виктор Ангелов, CHEF'S: Никога не бих пренебрегнал шкембе чорбата
Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Гласувайте за любимия си ресторант до 25 септември
"Ресторант на годината Acqua Panna & San Pellegrino" става на 20 години, а юбилейното издание ще се проведе на 30 септември.
Скоро ще станат ясни всички номинирани ресторанти по категории, а за момента всеки почитател на хубавата кухня в България
може да гласува до 25 септември ТУК, а един късметлия ще спечели
подаръчна кошница с качествени бутилки алкохол.
Заведението с най-многоброен читателски вот ще получи наградата, като статуетката ще бъде връчена на специална церемония на 30 септември в Sofia Tech Park.
Забележителните кулинарни постижения на България ще бъдат оценени от професионално жури и отпразнувани на галавечерята, приготвена от шестима знаменити шеф готвачи с богат опит в България и по света, а фокусът на менюто им са вкусовете на Балканския полуостров.
Повече информация за събитието, готвачите, менюто, програмата и кувертите ще откриете тук.
Виктор Ангелов, CHEF'S: Никога не бих пренебрегнал шкембе чорбата
Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Ресторант на годината 2022: уважение към бранша и 2 нови категории
Церемонията по награждаването ще се проведе на 23 март 2023 г.
Дабис Муньос, №1 на The Best Chеf Awards за 2021
Кои са най-добрите шеф-готвачи в света на 2021 г. и защо - наградите бяха раздадени на гала церемония в Амстердам
Шеф Веселин Дойков: бърза и лесна рецепта с български розов домат
Един от шеф готвачите за гала вечерята "Ресторант на годината 2021, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino" с идея за вкусен сандвич
ОТ БРОЯ: Градът е гладен и заведение дебне отвсякъде
Не само чашата, но и чинията следва винаги да е наполовина пълна. Разговор със 7 заведения по повод COVID мерките и бъдещето на сектора.
Ресторант на годината 2021 Бакхус, AcquaPanna & S.Pellegrino
Кулинарна приказка по италиански: успехът на Cinecitta
Световен кулинарен гид отличи ресторанта Cinecitta с две "скариди" за забележителен вкус
Новият брой на Бакхус: Балканите - ние им принадлежим, но дали ги познаваме?
Летният брой е посветен на духа на Балканите и вече може да го намерите в търговската мрежа или да го поръчате онлайн.
Кои са победителите от в третото издание на "Гастрономически пътеводител 2025"
Как да си направите бяло греяно вино
Световната седмица на ракъ започва
Селекция: 9 вкусни адвент календара
Първият адрес за #безценни кулинарни моменти е UNICA by priceless
Ново място | Mova Cafe