Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Ресторант на годината
Места
ОТ БРОЯ: Пловдив, не сме те забравили
Айляците заобичаха да си правят густо на по поничка или на брънч
Георги Куманов
ОТ БРОЯ: Skye is the limit
Из шотландските вкусове и пейзажи на остров Скай
Текст и снимки: Гергана Ангелова
Къде е най-доброто шкембе?
Търсенето на #ЧревоугодноМиеНия
Ния Петрова
ОТ БРОЯ: Малкият-голям Санлукар
В андалуското градче се пие мансания и се яде телешко шкембе с нахут
Текст и снимки: Бойка Велинова
Номинациите: Авторски почерк
Наградите "Ресторант на годината 2022, Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" ще бъдат раздадени на 23 март на специална церемония
Бакхус
ОТ БРОЯ: Ах, тази "дива" сира
Малката винарна Via Antica в село Белица до Любимец създава тероарни, занаятчийски вина с минимална намеса
Ани Коджаиванова, снимки: Драгомир Ушев
Великолепнитe 7: звездни и извън градовете
Местата, за които си заслужава да слезете от главния път
София Павлова
ОТ БРОЯ: Кухнята на Витоша
Колко вкусно може да готвят в една хижа не e въпрос, а възклицание!
София Павлова
Бакхус на път: Исландия за гладни приключенци
Къде и какво да ядете, докато обикаляте една от най-северните точки на Европа
София Павлова
Нови, вкусни, любими през 2022 г.
12 месеца, описани в храната и питиетата, без които можем. Но не искаме.
Бакхус