Храна

What The Fries - КРАФТофки за гурмани #TrapezaFest

Бакхус 13 юни 2024, 17:42

В един свят, където пържените картофки често се възприемат като бърза и вредна храна, група приятели решават да създадат нещо по-различно, като се целят към високите върхове на качество и вкус. Става дума за хрупкавите КРАФТофки на What The Fries (WTF).

Над стотина сорта картофи в комбинация с авторските им пудри и сосове минават през вкусовите рецептори на момчетата от WTF. Най-накрая те намират своето. Те се спират на един сорт холандски картофи, които започват да внасят ексклузивно за своя бранд.

Нарязани, мариновани и подготвени с фасон, двойно пържени, за да постигнат перфектния баланс между хрупкава коричка и кремава вътрешна текстура.

WTF не залагат само на висококачествения картоф, от които си облизваш пръстите, а отделят време, за да развият то предцизност авторски и разнообразни миксови подправки - от класически и традиционни до екзотични такива.

Черешката на тортата или както бихме казали в случая - върхът на картофките е нещо, за което няма да пропуснем да споделим. Разработените сосове като трюфел-майо, бъргър или манго сос придават финален щрих на всяка порция, поднесени отделно, за да запазят своето отчетливо съчетание от вкусове.

Очаквайте вкусната композиция на WTF на Trapeza Fest на 29 и 30 юни в двора на Топлоцентрала.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK