На по чаша

Шано 5 - Бирата, която си партнира с храната #TrapezaFest

Бакхус 03 юни 2024, 14:53

Шано 5 (ShaNo5) е българска крафт пивоварна, известна със своите внимателно произведени, нефилтрирани и непастьоризирани бири.

Разнообразието от стилове и вкусове, предлагани от марката, е насочено към истинските ценители на крафт бирата. Пивоварната, разположена в София, се гордее с отличителните си рецепти, създадени от Георги Д. Георгиев, който отделя изключително внимание на процесите и продуктите, за да постигне най-доброто партньорство между бирата и храната.

На предстоящия фестивал на Бакхус - Трапеза фест, всеки посетител ще може да вкуси от най-доброто на Шано 5, а именно:

  1. дсоНАИСЕ - Двойно сухо охмелен новоанглийски индийски светъл ейл. Бирата предлага вкусове на манго, праскова и маракуя, идеални за комбиниране с плодови десерти или пикантни ястия (SH5 Beer).
  2. СИСЕ - Свеж индийски светъл ейл, като се отличава с аромати на ягода, касис и пъпеш. Тя е перфектна за съчетаване със свежи салати или морски дарове (SH5 Beer).
  3. FIST - Ирландски стаут, който предлага фантастична комбинация от билкови и земни аромати. Тази бира има плътно тяло и типична горчивина от печения ечемик, което я прави идеална за комбиниране с шоколадови десерти или печено месо (SH5 Beer).
  4. ПиронА - Мексикански лагер, който съчетава пилзенски и ейлови ечемичени малцове с царевични ядки. Тази бира има ярък слънчев цвят и свеж завършек, което я прави перфектна за сервиране с парче лайм в неделя сутринта или с леко пикантни ястия (SH5 Beer).

Шано 5 е пивоварна, която съчетава страстта към създаването на изключителни бири с желанието да предложи най-добрите възможности за партниране с храна. Всеки сорт бира е внимателно разработен, за да създаде хармонично изживяване и да удовлетвори и най-изискания вкус.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK