Събития

Седмица на авторската кухня 17-23.10.2016 г.

сп. Бакхус 05 октомври 2016, 10:18

Всяка една тенденция в кулинарния свят тръгва от смелостта на тези, които успяват да съчетаят опита с новите идеи. Балансът между новото и вкусното обаче е висше умение, за което се изисква не просто култура, а истински талант. Само тогава може да говорим за авторска кухня. Това е и темата на предстоящата "Седмица на ресторантите", в която на предни места застават шеф-готвачите на 8 ресторанта, които изненадват с авторските си менюта.
Представяме ви Иван Димитров - "Barillon 1909", Милен Златев - "Таланти", Георги Бойковски - "Космос", Мирослав Георгиев - "Ла Прима Остерия", Димитър Дамянов - "Есте", Иван Гювийски - "Ресторант 106", и Владимир Христов - Zest. Освен в софийските ресторанти си заслужава да се отбиете и до "Come Prima" в Банско с шеф Карстен Рабе.

ОБАДЕТЕ СЕ ДИРЕКТНО НА РЕСТОРАНТА И НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ!

Партньорите на събитието са:
Дегустационните води Acqua Panna & S.Pellegrino, които отдавна изследват съчетаемостта на своите води с вината, които дегустираме, предоставени от Авенди ООД.
Аперитив: Ракия Културна Резерва
ВИНАТА са предоставени от Изба Карабунар:

Castellum Chardonnay barrique 2015

Castellum Cabernet Sauvignon 2013

Дижестивът е предоставен от Авенди ООД:
КОНЯК Hennessy Fine de Cognac

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK