ОТ БРОЯ: Рецепта за торо стек от Hamachi-ni
Празнична рецепта от шеф Георги Георгиев и ресторанта, спечелил награда "Авторски почерк" от "Бакхус" за 2021
Японска кухня: Hamachi-ni
МЕНЮ StrEAT FestСъвсем скоро ще публикуваме информация.
Следете ни последните новости във Facebook »
Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »
Купете билет онлайн от тук
Hamachi-ni означава "Hamachi две" и "към Hamachi", а много скоро ресторантът ще навърши и една година на новото си по-централно място на ул."Г. С. Раковски" 179. Интериорът съчетава модерен дизайн с открита кухня и зона в традиционен японски стил.Менютата са две и също представляват микс от класически суши предложения и модерна японска кухня. А под модерна японска кухня в Hamachi-ni разбират възможността да кривнат от правия път на традиционната кухня и нейните стриктни правила и кулинарни практики в посока фюжън. Храната е базирана на комбинации от японски продукти, но се презентира по съвременен европейски начин.
Следете ни последните новости във Facebook »
Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »
Купете билет онлайн от тук
Hamachi-ni означава "Hamachi две" и "към Hamachi", а много скоро ресторантът ще навърши и една година на новото си по-централно място на ул."Г. С. Раковски" 179. Интериорът съчетава модерен дизайн с открита кухня и зона в традиционен японски стил.Менютата са две и също представляват микс от класически суши предложения и модерна японска кухня. А под модерна японска кухня в Hamachi-ni разбират възможността да кривнат от правия път на традиционната кухня и нейните стриктни правила и кулинарни практики в посока фюжън. Храната е базирана на комбинации от японски продукти, но се презентира по съвременен европейски начин.
Следете ни последните новости във Facebook »
Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »
Купете билет онлайн от тук
Пръст в менюто и неговото изготвяне има Йоко Москович – дългогодишен консултант на Hamachi, чието семейство притежава ресторант в Япония, където Йоко работи, преди да отиде да живее в САЩ. При изготвянето на сегашното меню, тя е целяла да надгради старото, до го развие и да получи интересен и модерен краен вариант.Следете ни последните новости във Facebook »
Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »
Купете билет онлайн от тук
Не се използва бяло брашно, а употребата на мляко, млечни продукти и захар е сведена до пълния минимум. Hamachi-ni се стреми да работи с местни производители и доставчици ("Омая Ранч", "Чифлик Ливади", ферма за патешкото месо в с. Бранище), а рибата си набавят както от Солун, така и най-големите европейски борси за риба. Tрайните продукти са японски - соев сос, мирин, саке, оризово брашно, темпура, водорасли, червен боб Адзуки.Следете ни последните новости във Facebook »
Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »
Купете билет онлайн от тук
Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »
Купете билет онлайн от тук
ОТ БРОЯ: Рецепта за торо стек от Hamachi-ni
Празнична рецепта от шеф Георги Георгиев и ресторанта, спечелил награда "Авторски почерк" от "Бакхус" за 2021
ОТ БРОЯ: Модерното кулинарно огледало на една древна култура
Разходка до Япония в джаз атмосферата на ресторант JAZU
Денят на мавруда – празник на българските сортове и на идентичността във виното
Наздраве за второто издание на феста за натурално вино!
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
Спортът и храната: ритуали на споделеност
Сексът & ГЛАДът
Сексът може и да продава, но вкусът остава.