ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос" Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г. Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж" Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г. Бакхус
"Ресторант на годината" за 2022 г. е... Niko'las 0/360 Номинираните, спечелилите, ястията и всичко, което трябва да знаете за наградите "Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" Бакхус, снимки Цветелина Белутова
Най-добрият ресторант според кого? Как журитата на наградите "Ресторант на годината" определят победителите и кои са номинираните? Бакхус
Неизвестните истории на известните ястия: мисо Историческа разходка из супите на Азия - част II Елисавета Иванова
Уикендът е за... 50-те най-добри български вина Дегустация и церемония за наградите DiVino TOP 50 ще се проведат тази събота - 11.03., в Hyatt Regency Бакхус
Шеф Филип Спасов за рапаните и морето Кое ще е второто ястие на тазгодишната церемония "Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" Бакхус
Шеф Ваня Пушкар и борбата за статута на телешките опашки Кое ще е третото ястие на тазгодишната церемония "Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" Бакхус
ОТ БРОЯ: Модерното кулинарно огледало на една древна култура Разходка до Япония в джаз атмосферата на ресторант JAZU Съдържание от JAZU by Hamachi-ni Реклама
The Glenlivet - първото лицензирано уиски от долината на река Ливет Tази Коледа The Glenlivet пуска на пазара ново лимитирано уиски - The Glenlivet 12 Year Old Licensed Dram. Съдържание от Pernod Ricard Реклама
UniChef: Търсят се следващите топ готвачи на България Петото издание на кулинарната надпревара е с фокус върху нулевия отпадък и приема кандидатури до 10 януари Съдържание от Unilever Food Solutions Реклама