ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос" Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г. Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж" Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г. Бакхус
Финалът на BAR MASTERS 2025 превърна столицата в сцена на бар културата Съдържание от "Кока-Кола ХБК България"
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025 Първият азиатски бар, който печели титлата "Най-добър бар в света", е ода на римската простота – и я поднася със стил в Хонконг. Ния Петрова
"За нас рибата е отговорност, не просто продукт" Разговор с Ивайло Пенев, ръководител сектор "Свежи храни" в МЕТРО България Съдържание от МЕТРО България
Вечери на вдъхновение: Курсистите на HRC Culinary Academy ви канят на пътешествие Съдържание от Kулинарна Академия HRC Новини