ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос" Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г. Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж" Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г. Бакхус
Кой печели, кой губи? (почти) новият законопроект за хранителната верига и битката за рафта Ния Петрова
Свежест от 7-те морета: защо българите избират рибата на МЕТРО Компанията съчетава разнообразие, строг контрол на качеството и стабилни цени, печелейки признанието на потребители и професионалисти. Съдържание от МЕТРО България
Доматите, смокините, гроздето и младото вино – как храната бележи прехода между два сезона Кремена Иванова
Вечери на вдъхновение: Курсистите на HRC Culinary Academy ви канят на пътешествие Съдържание от Kулинарна Академия HRC Новини