ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос" Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г. Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж" Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г. Бакхус
Вечери на вдъхновение: Курсистите на HRC Culinary Academy ви канят на пътешествие Съдържание от Kулинарна Академия HRC
Вечери на вдъхновение: Курсистите на HRC Culinary Academy ви канят на пътешествие Съдържание от Kулинарна Академия HRC
Ресторант "Софра" и шеф Станислав Димитров впечатляват с изкуството на българската кухня Ресторант "Софра"
Вечери на вдъхновение: Курсистите на HRC Culinary Academy ви канят на пътешествие Съдържание от Kулинарна Академия HRC Новини