ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос" Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г. Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж" Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г. Бакхус
Артишок и зехтин: горчиво! Митът за две от задължителните характеристики на маслиновото олио - Горчивост и Пикантност Анна Петкова
Лято по финландски: 3 рецепти с водка Вижте какво може да сътворите в коктейлна чаша у дома с Finlandia Бакхус
PARAGON: ново поколение ботанически кордиали, създадени специално за най-добрите бармани След двугодишна ботаническа одисея от Амазония до Етиопия се ражда иновативен продукт Бакхус
Лятото върви с моктейл: три безалкохолни рецепти Питие без градус, но изпълнено с вкус и подходящо за хора на всякакви възрасти - ето как Бакхус
Барбекюто върви с коктейл: 3 рецепти с Тенеси уиски Поредицата ни от коктейлни рецепти завършва с американската класика Jack Daniel's Бакхус
ОТ БРОЯ: Модерното кулинарно огледало на една древна култура Разходка до Япония в джаз атмосферата на ресторант JAZU Съдържание от JAZU by Hamachi-ni Реклама
The Glenlivet - първото лицензирано уиски от долината на река Ливет Tази Коледа The Glenlivet пуска на пазара ново лимитирано уиски - The Glenlivet 12 Year Old Licensed Dram. Съдържание от Pernod Ricard Реклама
UniChef: Търсят се следващите топ готвачи на България Петото издание на кулинарната надпревара е с фокус върху нулевия отпадък и приема кандидатури до 10 януари Съдържание от Unilever Food Solutions Реклама