 От броя: По света и ONA с Филип Захариев
		
		Между Севера и Северозапада
	
	
		
			От броя: По света и ONA с Филип Захариев
		
		Между Севера и Северозапада
		
	
	
Новият брой на "Бакхус": в тандем с "Капитал"
 
	
		За първи път в 23-годишната история на нашето издателство "Бакхус" излиза заедно с целия тираж на седмичника "Капитал".
 На 1 юли ще откриете лятното ни издание, опаковано с традиционния петъчен капиталски брой. Тази е първата стъпка към това да достигнем най-много хора с отношение към гурме културата в България и да направим пътя им към "Бакхус" възможно най-лесен. Броят е за са всички, които вярват, че ние сме това, което ядем, пием и четем.
Летният ни брой носи името "На три морета",
а зад идеята не стоят никакви грандоманско-патриотични нотки, а гастрономически препратки към Северно, Китайко и Карибско море.
 Страниците ще ви запознаят с истории от далечни (и не толкова) земи, напоени с ром, бира и скоч.
 Имаме пътепис за ужасяващите храни по пазарите в Азия, от който ни полазиха тръпки, докато го редактирахме.
 За истинските познавачи на гурме ресторантите има не едно, а две пространни интервюта с именити шеф-готвачи: Фатих Тутак от легендарния TURK в Истанбул и Филип Захариев от ONA в с. Стакевци.
 Посетихме избата Downtown Urban Winery в центъра на Сливен.
 Отразихме световни гастрономически събития като Madrid Fusion.
Корицата на броя е рисувана от видната дама-бакхустница Octophina, за която ще научите повече, когато разгърнете списанието съвсем скоро.
Elephant Bookstore
Wonderland Brunch & Cake
La Cave du Moulin
Seewines
Grape Central
Chilli Hills Farm
Wine and Co.
Imperial Gastrohub
 От броя: По света и ONA с Филип Захариев
		
		Между Севера и Северозапада
	
	
		
			От броя: По света и ONA с Филип Захариев
		
		Между Севера и Северозапада
		
	
	
 Специално за "Бакхус": шеф Коби Мизрахи и храната като израз на сплотеност
	
	
		
			Специално за "Бакхус": шеф Коби Мизрахи и храната като израз на сплотеност
		
		
		
	
	
 Специално за "Бакхус": Бьорн Масоп за "зеления" Michelin и храната като продължение на земята
		
		Разговор с лицето на новото поколение "зелени" готвачи
	
	
		
			Специално за "Бакхус": Бьорн Масоп за "зеления" Michelin и храната като продължение на земята
		
		Разговор с лицето на новото поколение "зелени" готвачи
		
	
	
 От главния редактор: "Бакхус" през 2022 г.
		
		Няколко думи за предстоящите събития, броеве и насоки на първото гурме списание на България
	
	
		
			От главния редактор: "Бакхус" през 2022 г.
		
		Няколко думи за предстоящите събития, броеве и насоки на първото гурме списание на България
		
	
	
 Независимият дух на малца
		
		Само уиски, само независими дестилерии, редки бутилки и майсторство без компромис – Whisky Show Sofia 2025 превърна занаятчийството в мярка за стойност.
		
	
		
			Независимият дух на малца
		
		Само уиски, само независими дестилерии, редки бутилки и майсторство без компромис – Whisky Show Sofia 2025 превърна занаятчийството в мярка за стойност.
		
	
	
 Протеиновите храни – мит и истина
		
	
		
			Протеиновите храни – мит и истина
		
		
		
	
	
 Денят на мавруда – празник на българските сортове и на идентичността във виното
		
	
		
			Денят на мавруда – празник на българските сортове и на идентичността във виното
		
		
		
	
	
 7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
		
	
		
			7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
		
		
		
	
	
 От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
		
	
		
			От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
		
		
		
	
	
 Сексът & ГЛАДът
		
		Сексът може и да продава, но вкусът остава.
		
	
		
			Сексът & ГЛАДът
		
		Сексът може и да продава, но вкусът остава.
		
	
	
 
	 
	