Новини

Vin’N’Bar - българското вино вече и на малкия екран

Бакхус 24 ноември 2021, 15:41
Юлия Костадинова и Никола Стойнов

Виненият сезон в България тази година е, меко казано, активен. Разнообразието е налице: от дебютното честване на Международния ден на мавруда, през DiVino Taste 2021 до новото телевизионно предаване Vin'N'Bar, което се излъчва всяка неделя по Bulgaria ON AIR. Българският ценител категорично разполага с все повече поводи да обогатява винената си култура.

Vin'N'Bar със сигурност не е първото предаване за вино в българския ефир, но до момента прави най-силно впечатление с приятната си форма и начин на поднасяне на информацията. Зрителите стават свидетели на целия процес по производство и съхранение на виното.

Във фокуса му попадат българските винопроизводители, като всеки епизод е посветен на различна изба и представяне на конкретни нейни вина.

Зад проекта стоят виненият журналист и дългогодишен член в дегустационния екип на DiVino Юлия Костадинова и запаленият винен ценител и журналист Никола Стойнов. Те са и сценаристи, и водещи на предаването.

Форматът на предаването е 15 минути и се излъчва всяка неделя от 14:30 часа.

Вече излъчените епизоди на Vin'N'Bar ще откриете и във видео канала на DiVino.bg.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK