Реклама

Залъкът на културното разнообразие

Съдържание от Electro Camel 04 януари 2024, 08:00

Този текст е част от зимния брой на списание "Бакхус", който може да поръчате ТУК с доставка до избран от вас адрес или да го откриете заедно с Капитал (ако сте абонат), както и самостоятелно в Elephant Bookstore, веригите Inmedio и Relay, CASAVINO, La Cave du Moulin, SeeWines, ресторант Talents, Мини бар Гурко, Wine & Co., Imperial Gastrohub, Mahala Bookstore.

Споделената храна е радост, а питателната и вкусна храна е право на всички. Това е мотото в Electro Camel, новият дом на сочния кебаб, пресните зеленчуци, апетитните фалафели и кремообразния хумус. Тук хармоничното сливане на ароматите е приоритет, а съставките са автентични (тахан, пити, подправки, сосове) и от най-високо качество.
На почит е красотата на всеки избор и е помислено както за почитателите на месни ястия, така и за вегетарианците. "Камилата", както с любов я наричат вече някои гости,

всъщност е верига - първият обект е във Виена, а вече - и в София.

Създателят на рецептите и менюто е топ готвач от Близкия изток, който периодично консултира и следи за качеството на храната. Той също прекарва и време в София, с което подобрява рецептите според местните суровини, които се използват. Концепцията е за гурме улична храна, приготвена на място в модерна обстановка под звуците на електронна музика, така че посетителите винаги да си тръгват с пълни стомаси и с усмивки.

Адрес: София, ул. Дякон Игнатий 4
https://www.electrocamel.co
+359 887 210 731

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK