Реклама

Ще се осмелите ли?

Moet and Chandon 09 февруари 2016, 09:13

На френски "osé" означава дързък… а тази година Moët & Chandon се впуска в "osé" отношение с Moët Rosé Impérial. Смело, бляскаво и толкова стилно, Moët Rosé Impérial е неразделна част от #moetmoments в живота, които гравитират около любовта – любовта към половинката, приятелите и семейството. Тази година се осмелете да живеете повече и да обичате повече – сега! С това искрено отношение, Moët Rosé Impérial вдъхновява и отбелязва споделените моменти, които правят живота специален.

Осмелете се да споделите настоящето

Moët & Chandon е израз на настоящето; знае, че всяка секунда е неповторимо преживяване. С неподражаемия си дух, който Moët & Chandon дава на всеки празник, марката приканва ентусиазираните любители на живота да изживеят незабравим #moetmoment "à deux"* . Направете смела крачка и изразете любовта си към света, като поканите любим човек и се насладите на изкусително меню, комбинирано с Moët Rosé Impérial.

"Moët Rosé Impérial е най-бляскавото лице на Moët & Chandon; това шампанско е непринудено и стилно точно като хората, които го пият", казва Арно де Сень, международен директор маркетинг и комуникации на Moët & Chandon. "Тази година Moët Rosé Impérial е перфектният избор на ентусиазираните любители на живота, които дръзват да споделят чувствата си и да живеят пълноценно".

Осмелете се да изживеете настоящето: Moët Rosé Impérial

Moët Rosé Impérial е спонтанен и бляскав израз на стила на Moët & Chandon, стил, който се отличава с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. Отлежавало най-малко двадесет и един месеца в избите, Moët Rosé Impérial има искрящ розов цвят с кехлибарени оттенъци, а неговия омаен букет съчетава жизнени, интензивни аромати на червени плодове, цветни нюанси на роза и лек оттенък на пипер. Изразителният вкус на Moët Rosé Impérial съчетава интензивност и мекота: сочният отличителен и интензивен вкус на червени плодове, свежият и плътен вкус на праскова, комбинирани с лека свежа нотка на мента.

Moët Rosé Impérial далеч не е шампанско, подходящо само за десерти – то се съчетава по изключителен начин с обикновени, наситени и цветни вкусове – ястия като телешко карпачо със зехтин и млян черен пипер, рататуй от свежи зеленчуци или салата от червени летни плодове и листа от мента.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK