Вина

Casa Rojo: Новото лице на испанското вино #TrapezaFest

Бакхус 04 юни 2024, 16:38

Casa Rojo е проект, създаден от винопроизводителите Лаура и Хосѐ Луис, чиито пътища се пресичат в Токио през 2007 година. Тази среща полага основите на тяхното партньорство както в живота, така и в професионалната им кариера. След завръщането си в Испания, двамата започват да реализират общата си мечта: да създават изключителни испански вина и да ги представят на световната сцена.

Casa Rojo се отличава със своята ангажираност към местните испански сортове и уважението към тероара. В основата на тяхната философия стои стремежът да разказват нови истории за виното, създавайки уникални преживявания за всеки любител на това изкуство. Техните вина са отражение на разнообразието и богатството на испанските региони, като всяка бутилка носи в себе си духа и характерните особености на мястото, от което произлиза.

Екипът на Casa Rojo включва енолози, които не се страхуват да експериментират и да търсят нови подходи във винопроизводството. Техният иновативен дух и смелостта да излизат извън рамките на традиционните методи се виждат във всеки аспект на тяхната работа. Винаги в търсене на съвършенство, те съчетават модерните технологии с дълбокото разбиране и уважение към традициите.

Casa Rojo е повече от винопроизводител - това е екип, който създава култура и история чрез своите продукти. Тяхната мисия е да споделят любовта си към виното с хора по целия свят, предлагайки им не просто напитка, а истинско пътешествие през испанските винени региони.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK