Храна

Gelato & Latte - джелато като по учебник #TrapezaFest

Бакхус 27 май 2024, 14:03

Gelato & Latte е единственият производител на натурален занаятчийски сладолед в България с биоферма "Розино", произвеждаща собствени млечни суровини.

Ако сте ценител на истинския натурален сладолед - не пропускайте да опитате прясното занаятчийско джелато на Gelato & Lattе, приготвено на място по строга италианска технология, с внимателно подбрани съставки и собствени български биосертифицирани млечни суровини, произведени в биологична ферма "Розино", с която екипът се гордее, следвайки своя устойчив модел на работа.

Автентичните вкусове на Gelato & Latte се предлагат в единствената сертифицирана като 100% натурална джелатерия в България, ексклузивен член за страната на Associazione Italiana Gelatieri и заслужила място в престижните класации "Топ 20 на най-добри места за сладолед в света" и "Топ 50 най-добри локации за сладолед в Европа".

Gelato & Latte e официален представител за България и Източна Европа на единствения университет за джелато в света - Carpigiani Gelato University. През 2023 брандът е определен като един от маркетмейкърите на пазара за занаятчийски сладолед в световен мащаб за периода 2022-2030, а през 2022 екипът наложи авторска рецепта от собствени млечни суровини и био розова вода в големите джелатерии в Италия и Австрия.

Джелато майсторите на компанията са се обучавали в Тоскана и Болоня, Италия, за да постигнат невероятния вкус и плътност на емблематичното им джелато, събрано в над 400 рецепти. Уникалните гурме вкусове, както и класическите, спешълти кафето с биволско мляко и ръчно изпечените на място вафлени фунийки, са само част от изкушенията, които ще откриете, прекрачвайки прага на Gelato & Latte.

Основната мисия на екипа е да прави хората щастливи, без да прави компромис с качеството, защото майсторите вярват, че тайната на вкусния сладолед е в използването на съставки с доказан произход, а тайната на добрия живот и добро настроение е минимум една фунийка сладолед на ден.

Очаквайте Gelato & Latte на събитието, организирано от Бакхус - Трапеза фест, което ще се проведе на 29 и 30-и юни в двора на Топлоцентала.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK