На по чаша

Taste Champagne & Sparkling Wines е тази събота

Бакхус 05 юни 2023, 21:11

През 2022 световният пазар на пенливи вина достигна стойност от 42,12 милиарда долара. Балончетата в чашата заслужават да бъдат обстойно опознавани, опитвани, подложени на изучаване и разглеждани. Тъкмо заради това CASAVINO се наемат със сладката задача на 10 юни в Event Space 2020 да проведат планираното над 2 години събитие - Taste Champagne & Sparkling Wines.

Преди няколко години в България никой не се вълнуваше кой знае колко от категорията, но благодарение на редица фактори, тя расте по-бързо, отколкото я опознаваме. По регалите на CASAVINO винаги се забелязват знакови имена от различни категории пенливи вина. Точно те ще присъстват и на 10 юни. Всички бутилки, които са включени в Taste Champagne & Sparkling Wines ще бъдат на промо цени в деня на събитието, както и две седмици след него, във всеки един CASAVINO магазин.

Пенливите категории на 10 юни 2023:
- Шампан, Франция
- Креман, Франция
- Кава, Испания
- Просеко, Италия
- Български пенливи вина
- Други пенливи вина
- Premium коктейли с пенливи вина

Защо да не пропускате Taste Champagne & Sparkling Wines

*Ще имате свободен достъп до едни от най-забележителните и популярни у нас и в света брандове от Шампан, Франция.
*Ще сте заобиколени от пенливи вина, от различни категории и региони, всичко ще се случва в просторното пространство на Event Space, с непосредствен и лесен достъп до красива тераса и градина, преминаващи в парк.
*Ще можете да останете колкото време искате - между 13 и 21 часа и да опитвате, опитвате, опитвате...
*Защото пенливо вино, градина, усмихнати и красиви хора, знания, вкусове и фини мехурчета, събрани на едно място са нещо като съвършенство за юнски съботен следобед.

Пенливите мастър класове също са сред водещите акценти. За всички гмуркачи надълбоко, успоредно с дегустациите, в малката зала на Event Space, ще се проведат два майсторски класа: Legendary Vintage Champagne и Extraordinary Prosecco Appellation. Местата са лимитирани, а ако изберете да посетите един от класовете, получавате свободен вход до дегустациите, но е важно да знаете, че не получавате ваучер за покупка на вино.

Няколко думи за билетите:
На всеки хартиен билет ще има и код за ваучер, който е зареден с конкретна сума за покупка на вино. За целта големият, блестящ и пълен само с пенливи вина, магазин на CASAVINO ще бъде построен и отворен за
всички, които са намерили своя "перфектен мус" по време на дегустациите. Всички вина ще бъдат с промоционални цени.
-Всички закупени билети до 7 юни са на цена 60 лв., а върху тях ще има ваучер за покупка на стойност 60 лв.
-Всички закупени билети на 7, 8 и 9 юни са с ваучер за покупка на стойност 40 лв.
-Всички билети, закупени в деня на събитието -10 юни, имат ваучер за покупка на стойност 20 лв.

Организаторите съветват да не чакате последния момент, за да се сдобиете с билет.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK