Октоподът е за възхищение, не за ядене
Защо е редно мястото на едно от най-интересните същества на Земята да остане във водата
Бакхус Fish Fest 2021 - 16 и 17 октомври
БАКХУС FISH FEST 2021![]()
Любители на морето, океаните и всякакви водни басейни - запазете си 16 и 17 октомври, защото посвещаваме целия уикенд на прясна риба, свежи и сочни стриди, морски бургери, веган миди и калмари...
Тази година сме на нова локация, но ви гарантираме, че ще се почувствате в свои води!
В красивия парк на Военна академия (вход откъм ул. Хан Омуртаг 42) ще откриете:
Огромен щанд за прясна риба, богато осеян с даровете на Черно море и METRO Bulgaria
Pop-up ресторанти с авторски разработени ястия: предимно рибни, разбира се, но и няколко изцяло растителни алтернативи от ново поколение, майсторски приготвени на момента: гьоза, стриди, бургери с калмари, веган миди "Сен Жак"...
Винени барове с най-доброто от бутикови местни и световни изби
Български и баварски крафт пивоварни - защото какво е риба без бира?
Алкохол на градус: анасонови напитки, китайска ракия
Безалкохолни коктейли и свежи лимонади
Вкусни солени и сладки хапки
Десерти
Събитието е изцяло безкешово: няма пари, банкноти, ресто - единственото, което докосвате, са великолепните питиета и храна! Платете с дебитна / кредитна карта или с дигитален портфейл през смартфона си.
КОИ СА УЧАСТНИЦИТЕ:
Екипът на Бакхус се постара да улови най-добрите заведения в града, за да поддържат чашите и чиниите ви пълни със сочни вкуснотии, на морска тематика, в продължение на два дни.
Следете новостите ТУК.
За повече информация или желание за участие пишете на: [email protected]
Октоподът е за възхищение, не за ядене
Защо е редно мястото на едно от най-интересните същества на Земята да остане във водата
Бакхус Fish Fest 2021
С благодарности към МЕТРО България, Avendi Wines, Mastercard, Philip Morris International, Ficosota
Сельодка, или голямата заблуда: част II
Две рецепти за сельодка у дома така, както са ги приготвяли в царска Русия
Сельодка, или голямата заблуда: част I
Всичко, което трябва да знаем за класическата руска сельодка, нейното правилно приготвяне и консумация
ОТ БРОЯ: Разперени хриле
Разговор с експерта по темата за аквакултурите Константин Иванов
Независимият дух на малца
Само уиски, само независими дестилерии, редки бутилки и майсторство без компромис – Whisky Show Sofia 2025 превърна занаятчийството в мярка за стойност.
Протеиновите храни – мит и истина
Денят на мавруда – празник на българските сортове и на идентичността във виното
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
Първият азиатски бар, който печели титлата "Най-добър бар в света", е ода на римската простота – и я поднася със стил в Хонконг.