Събития

Ring А Бeer

Бакхус 28 септември 2017, 00:00

В най-бирения месец на годината Sofia Ring Mall и списание "Бакхус" ви канят на бирен фестивал RingABeer - 7 и 8 октомври, след 12:00 часа в западния атриум на ет. 1.

Обещаваме един чуден уикенд, с много бира, храна, музика, приятели, нови бирени знания и още:

✤ Премиера на бири, които не са отваряни до момента в България
✤ Всички гости на фестивала ще могат да опитат над 30 вида бира: български крафт пивоварни и селекция от вносни марки - Hills, Диво Пиво, Jagerhof, 100 Beers, Kanaal, House of beer, MD Brewers, и още...
✤ Ще се научим как да правим бира в домашни условия - workshop и демонстрация със Здравко Беджев - ходеща жива библиотека на бирата, с познания за началото и дългата история на производството на бира по света, който ще приготвя през целия уикенд бира на място.
✤ Какво е общото между бирата и уискито - ще разберете на щанда на партньорите ни от Jameson Caskmates.
✤ В зоната на фестивала ще откриете и подходяща храна, с която да се подкрепите преди да продължите с бирените дегустация - апетитните бургери от караваната на Nomad burgers и 100% натуралните чипсове Alfredo’s.
✤ И двата дни ще минат под звуците на фънки и соулфул сетове, за които ще се погрижи гост dj на място.

! Може да стигнете до фестивала и като използвате Линия 1 на метрото до станция "Бизнес Парк София" и от там през 30 минути има безплатен автобус до мястото на събитието.

! Фестивалът е само за пълнолетни. Разплащането на щандовете ще става само с фестивална валута (1 лев = 1 бакхус), която всеки може да обмени на място.

Благодарим на партньорите на събитието:
Sofia Ring Mall
Jameson Caskmates

Следете ни за още новини и във Фейсбук и Инстаграм.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK