Гурме
Ahora: Имаме смелостта да бъдем изключителни
"Знам кои сме, къде сме, колко можем и накъде можем да се развиваме. Наградата за мен е удовлетворението на клиентите."Татяна Димитрова
ANDRé: "Забавляваме се в кухнята"
В хаотичната реалност около пандемията продължават да избуяват ярки цветове. Един от най-видимите сред тях е ANDRé.Албена Шкодрова
33 Гастронавта: "Всяко ястие трябва да е "живо"
Шеф Алфандари е вдъхновен от британеца Кийт Флойд: "Той хвърля бекони и цели зелки в тях и казва: "Масло! Много масло!"Даниел Ненчев
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK