ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос" Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г. Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж" Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г. Бакхус
TEAsting: Нейно величество - розатa По Коледа сме подвластни на етеричните масла и силните аромати. Чай с маслодайна роза – защо не! Опитваме две смеси, в които кралицата на цветята има водеща роля. Текст и снимки: Владислав Христов
Зарибени по Черноморието: "Ропотамо" - една легенда се завръща Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерва Олга Ковган
280 години великолепие в 48 пенливи часа Как изглежда двудневният рожден ден на най-продаваната марка шампанско Moët & Chandon София Павлова
ОТ БРОЯ: Растителни, принтирани, зелени, летящи Бавно, но неизбежно диетата на човечеството се променя Ани Коджаиванова
DiVino.Taste 2023 расте с качеството на българското вино Най-голямото българско винено изложение тази година е от 1 до 3 декември в зала 1 на Интер Експо Център София Бакхус
"Работете заедно!": двама JRE готвачи със съвети към България Шефовете Карс ван Велхем от De Saffraan и Марко Карелсе от Villa La Ruche в интервю специално за "Бакхус" Андреа Пунчева
ОТ БРОЯ: В Русе с бира на брега на реката Занаятчийското пиво близо до Дунава Съдържание от River Craft Beer Платена публикация
ОТ БРОЯ: 100 години в туптящото сърце на Пловдив ATLAS House става на един век, а тази пролет отвор и виненият бар Cork & Fork Съдържание от ATLAS House Платена публикация
ОТ БРОЯ: Кулинарно-визуален Spectrum за сетивата Ресторантът, роден от сливането на световни вкусове Съдържание за Spectrum Restaurant Платена публикация