ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос" Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г. Бакхус
ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж" Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г. Бакхус
#ЧревоугодноМиЕНия пак в София: колко е кисело млякото и как мирише сиренето По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
Taste Bordeaux: опитай най-известния регион на 30.09. Билетите са в продажба и са едновременно вход за събитието и ваучер за покупка на вино на същата стойност Съдържание за CASAVINO
#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част II: свински ребърца като за световно По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част II: свински ребърца като за световно По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част 1: тайната на кашкавала и еленския бут По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
Рори Милър за "Бакхус": Да живееш на око 336 страници, посветени на забравеното поколение и неговата мъдрост в кухнята София Павлова
ОТ БРОЯ: В Русе с бира на брега на реката Занаятчийското пиво близо до Дунава Съдържание от River Craft Beer Платена публикация
ОТ БРОЯ: 100 години в туптящото сърце на Пловдив ATLAS House става на един век, а тази пролет отвор и виненият бар Cork & Fork Съдържание от ATLAS House Платена публикация
ОТ БРОЯ: Кулинарно-визуален Spectrum за сетивата Ресторантът, роден от сливането на световни вкусове Съдържание за Spectrum Restaurant Платена публикация