Готвене с вино for dummies
Няколко препоръки за обогатяване на ястията у дома
Дяволски добро вино?
Odd Wine Cabernet Franc No Oak 2022 е името на второто съвместно вино между варненската изба Одесос и рок групата Odd Crew. След големия интерес към първото им винено начинание през 2021 младите винари и музикантите отново обединяват сили, представяйки втората си бутилка.
Odd Wine идва в лимитирана серия от 666 бутилки, като изборът на числото не е случаен, а всяка една бутилка е номерирана. Сортът е запазената марка на градската крафт винарна - каберне франът, а разликата е, че този път виното съчетава грозде от два различни лозови масива и отсъства контакт с дъбова бъчва.
Етикетът на Odd Wine 2022 е в унисон с визията на най-новия сингъл Wings of a burning wind, част от предстоящия нов албум на Odd Crew "Dark Matters Part II", който се очаква да излезе през есента.
Добрата новина за феновете е, че ще могат да опитат предпремиерно Odd Wine на 1 август в Маймунарника по време на специалния концерт на бандата по повод 25 години от началото на техния музикален път.
Предварителните продажби на новото вино ще започнат от 2 август, а доставките ще се извършват от септември 2023.
Готвене с вино for dummies
Няколко препоръки за обогатяване на ястията у дома
Свежи и винени на Варна WINEkend 2023
Морското събитие без аналог в България
Новото на пазара Odd Wine: вино, което можеш да чуеш
Винарска изба "Одесос" и рок бандата Odd Crew обединиха сили в общ проект
Всички говорят за "Одесос"
Малката крафт винарна от Варна очарова и с новата си реколта модерни, свежи, тероарни вина
Ревю: Изба Одесос
Първото, което ми направи впечатление, когато видях представянето на изба "Одесос", е описанието за "крафт вино".
Протеиновите храни – мит и истина
Денят на мавруда – празник на българските сортове и на идентичността във виното
Наздраве за второто издание на феста за натурално вино!
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
Спортът и храната: ритуали на споделеност
Сексът & ГЛАДът
Сексът може и да продава, но вкусът остава.