Новини

Какво ни чака на Wine & Spirits Show 2021

Бакхус 11 май 2021, 14:48

Горните думи са колкото въпрос, толкова могат да бъдат приети и като възклицание или предупреждение: бутикови български изби, бира, водка, ракии, джин, арманяк, ром, анасонови напитки и още много ще се съберат заедно тази седмица - в четвъртък, петък и събота (13-15 май) в рамките на дебютното издание на Wine & Spirits Show 2021 в откритите пространства на Интер Експо Център София. Така че ако някога са важали с пълна сила думите "три дни пили и се веселили", то сигурно това са имали предвид.

WSS e нов формат, дело на DiVino и Интер Експо Център, и е колкото професионално изложение за реални бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери и винени журналисти, толкова е и интересно събитие и за всички любознателни ценители на алкохолните напитки.

Wine & Spirits Show 2021 се провежда от 13 до 15 май, четвъртък-събота, и е първото голямо изложение на живо с дегустации на напитките и разговори с производители и търговци след дълги месеци на ограничения, наложени заради епидемичната обстановка. Взети са всички необходими мерки за безопасното провеждане на шоуто, така че участниците и посетителите да се чувстват сигурно. Всички щандовете са навън, но са подслонени под покрив и зависимостта от капризите на времето е сведена до минимум.

Стремежът на организаторите - DiVino и Интер Експо Център - е да се осигури делова и вдъхновяваща атмосфера за представителите на бизнеса, както и интересно и полезно познавателно преживяване за всички останали посетители.

Кога: от 13 до 15 май 2021 - четвъртък, петък и събота
Къде: Интер Експо Център София - площите в западната част на комплекса, с вход непосредствено до станцията на метрото
Работно време:
от 12:00 до 20:00 часа - 13 и 14 май, четвъртък и петък
от 11:00 до 19:00 часа - 15 май, събота
За билети: vintageclub.bg или на мястото на събитието

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK