Архив Бакхус
Брой 162: Винен туризъм в България
Новият брой на "Бакхус" е вече тук. Темата този път е винено-кулинарният туризъм в България. Вижте какво ви очаква в страниците на нашето списание:---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Виненият туризъм в България процъфтява, а за да бъде успешен, той има нужда от обединените усилия на редица предприемачи - винари, ресторантьори, фермери, хотелиери... Разглеждайки страната ни по региони, открихме, че всеки има своя специфичен ритъм, силни и слаби страни, които излседвахме и анализирахме. В статията ви даваме различни идеи къде може да пиете качествено вино, къде да намерите по-добрите ресторанти, както и някои идеи какво още може да правите в региона.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
От години българското вино страда от липсата на национална маркетингова стратегия и бранд, с който да се представя в чужбина. Време е това да се промени и ние излседвахме как това може да стане.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
След успеха на първото издание на "Бар на годината", в което Бакхус събра на едно място всички, които участват в изграждането на новата бар културата на България, е време да видим какво се случва не само вътре в самите заведения, но и как изглежда средата, в кое сме в час със световните тенденции и къде все още има какво да се желае.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Срещнахме се с Николай Григоров - собственик на ресторант "Космос", който взе голямата награда в тазгодишният конкурс "Ресторант на годината" и си говорихме за предизвикателствата в сектора и важността от единение между всички.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Истанбул е един прекрасен пример за останалия свят как гастрономията може да се превърне в основна движеща сила за един град. Предлагаме ви как да прекарате 72 часа в ядене и пиене, от което ще останете в екстаз за дълго време.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Архив Бакхус
От кухнята на Дьо Гол до телевизионната слава: Жак Пепен на 90
Инициатива "90/90" събира десетки шеф-готвачи от цялата страна в чест на френската кулинарна легенда
Гръцка Коледа в селото: празник на дома, трапезата и паметта
Там, където ароматът на мед, печено месо и глъчка от кухнята събират поколенията
✪ Вила Мелник събира семейството на Широка мелнишка лоза в купажа Melnik Family Tree
Селекция: 9 вкусни адвент календара
Първият адрес за #безценни кулинарни моменти е UNICA by priceless
Ново място | Mova Cafe