Архив Бакхус
Брой 160: Бъдещето на храната
Новият пролетен брой на "Бакхус" е вече тук. Този път говорим за бъдещето на храната и кулинарната сцена. Вижте още какво ви очаква в страниците на нашето списание:---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Разговаряме с всички наградени в конкурса "Ресторант на годината 2017" и предизвикателствата пред всеки един от тях.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Говорим за бъдещите кулинарни тенденции и как те вече променят пазара.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Разходихме се из лозята на изба "Царев Брод", за да разберем каква е успешната формула на нейния винар по призвание Николай Кръстев.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Продължихме да пътуваме и този път стигнахме до живописната южна Италия и очароващата красота на Пулия.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Архив Бакхус
От кухнята на Дьо Гол до телевизионната слава: Жак Пепен на 90
Инициатива "90/90" събира десетки шеф-готвачи от цялата страна в чест на френската кулинарна легенда
Гръцка Коледа в селото: празник на дома, трапезата и паметта
Там, където ароматът на мед, печено месо и глъчка от кухнята събират поколенията
✪ Вила Мелник събира семейството на Широка мелнишка лоза в купажа Melnik Family Tree
Селекция: 9 вкусни адвент календара
Първият адрес за #безценни кулинарни моменти е UNICA by priceless
Ново място | Mova Cafe