Архив Бакхус
Брой 160: Бъдещето на храната
Новият пролетен брой на "Бакхус" е вече тук. Този път говорим за бъдещето на храната и кулинарната сцена. Вижте още какво ви очаква в страниците на нашето списание:---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Разговаряме с всички наградени в конкурса "Ресторант на годината 2017" и предизвикателствата пред всеки един от тях.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Говорим за бъдещите кулинарни тенденции и как те вече променят пазара.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Разходихме се из лозята на изба "Царев Брод", за да разберем каква е успешната формула на нейния винар по призвание Николай Кръстев.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Продължихме да пътуваме и този път стигнахме до живописната южна Италия и очароващата красота на Пулия.---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Архив Бакхус
Протеиновите храни – мит и истина
Денят на мавруда – празник на българските сортове и на идентичността във виното
Наздраве за второто издание на феста за натурално вино!
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
Спортът и храната: ритуали на споделеност
Сексът & ГЛАДът
Сексът може и да продава, но вкусът остава.