Новини

Аhoj, ¡Hola!, Здравей - Dabov Speciality Coffee

Бакхус 30 юни 2017, 10:49

"Това е един чистокръвен Dabov Speciality Coffee проект, като целта му е да представи фирмата на чешка територия и аудитория", каза за "Бакхус" Йордан Дъбов, ден преди да замине за Чехия.

Става дума и за първата кафетерия Dabov Speciality Coffee в Чехия, която се намира в историческия център на един от най-красивите средновековни чешки градове - Микулов.

Градът е на 70 км от Виена, разположен в Южна Моравия и е известен виноцентър. Това е любимо място и за чехи, и за австрийци.
Йордан Дъбов стартира партньорския проект в Чехия със свои приятели, с които заедно са започвали преди години кариерата си в света на кафето.
В кафенето ще се предлага както еспресо, така и алтернативни методи. Ще има и вино на чаша, и крафт бира. Мястото е по-скоро от типа "на крак".
Плановете са до края на годината да бъде постигната втората чешка цел: кафетерия Dabov Speciality Coffee в Бърно, втория по големина град в Чехия. Последната крачка ще е Прага, разбира се.

А междувременно в Испания вече половин година сe радва на огромен успех заведението Zero Point - също партньорски проект на Йордан Дъбов и негови приятели, който представлява Dabov Speciality Coffee на испанската територия. Zero Point е кафетерия, която се намира в центъра на Мадрид, до Рейна София, и в нея се сервира само Dabov Speciality Coffee. Плановете са до края на годината в Мадрид да има още едно кафеено място.

Колкото до това дали да очакваме подобно нещо и в България:
"Фокусът и бизнес концепцията в България ни е друг. Тук искаме по всякакъв начин да задълбочим и разширим кафеената култура. Имаме добра фабрика и добри кафета и искаме максимален брой кафенета, ресторанти, и сладкарници да предлагат нашето кафе. С други думи - в България за сега сме просветители."

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK