Бакхус23 март 2017, 08:26 Съществува ли "перфектният" ресторант? Голямото събитие на "Бакхус" - "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino" предстои съвсем скоро (30 март) и сме посветили този брой на ресторантите, шеф-готвачите и ключовите съставки, които превръщат едно място в работеща концепция.
--- Търсете новия брой на "Бакхус" в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на [email protected] или на + 359 2 4615 349Не можехме да изпуснем възможността да попитаме един от най-успелите български готвачи в света - Емил Минев, за концепцията на ресторанта и неговия личен опит.
--- Търсете новия брой на "Бакхус" в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на [email protected] или на + 359 2 4615 349 Поканихме и Стойчо Стоев , за да ни разкаже повече за бълграските сортове и техния потенциал пред света.
--- Търсете новия брой на "Бакхус" в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на [email protected] или на + 359 2 4615 349 Предлагаме ви и полезен гид, в който селектираме най-интересните и добре заредени супермаркети в София.
--- Търсете новия брой на "Бакхус" в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на [email protected] или на + 359 2 4615 349 Срещнахме се и със Стефан Гьонев, дизайнерът който стои зад повечето етикети на български вина, както и партньор в проекта Thirst Wines.
--- Търсете новия брой на "Бакхус" в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на [email protected] или на + 359 2 4615 349 С наближаването на лятото се замечтахме за нови пътешествия и стигнахме до Болоня: какво да разгледаме и къде да ядем.
--- Търсете новия брой на "Бакхус" в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK