Архив Бакхус
Брой 157: Перфектният ресторант
Съществува ли "перфектният" ресторант?Голямото събитие на "Бакхус" - "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino" предстои съвсем скоро (30 март) и сме посветили този брой на ресторантите, шеф-готвачите и ключовите съставки, които превръщат едно място в работеща концепция.
---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Не можехме да изпуснем възможността да попитаме един от най-успелите български готвачи в света - Емил Минев, за концепцията на ресторанта и неговия личен опит.---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Поканихме и Стойчо Стоев , за да ни разкаже повече за бълграските сортове и техния потенциал пред света.---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Предлагаме ви и полезен гид, в който селектираме най-интересните и добре заредени супермаркети в София.---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Срещнахме се и със Стефан Гьонев, дизайнерът който стои зад повечето етикети на български вина, както и партньор в проекта Thirst Wines.---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
С наближаването на лятото се замечтахме за нови пътешествия и стигнахме до Болоня: какво да разгледаме и къде да ядем.---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
В края на броя ще откриете рубриката ни "Рецептурник", в която номинираните шеф-готвачи в предстоящия конкурс "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino" дават свои авторски рецепти, специално за читателите на "Бакхус".---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV
или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349
Архив Бакхус
Българските сортове - национална ценност
Ново място | FlavouRITs
Не/очаквания хибрид между кафето и коктейлите
От кухнята на Дьо Гол до телевизионната слава: Жак Пепен на 90
Инициатива "90/90" събира десетки шеф-готвачи от цялата страна в чест на френската кулинарна легенда
Гръцка Коледа в селото: празник на дома, трапезата и паметта
Там, където ароматът на мед, печено месо и глъчка от кухнята събират поколенията
Селекция: 9 вкусни адвент календара
Първият адрес за #безценни кулинарни моменти е UNICA by priceless
Ново място | Mova Cafe