Брой 153: Сладкият брой
Погледнахме го от много страни: литературна, еволюционна, практична. Натопихме пръст дълбоко, като хлапе в буркана бабино сладко, напаснахме го към различни вина и винарски традиции. И, разбира се, запитахме се накъде е тръгнал десертът.
Отговор потърсихме от трима от най-добрите сладкари в България: Борислав Екзархов, Елица Божинова и Александър Иванчев. С тях си поговорихме за тенденциите в сладкарското изкуство, за техниките, които се ползват, за сладостта от това да създаваш. Те от своя страна ни пуснаха в работилниците си, за да видим как се случват нещата.
Показваме няколко от страниците на новия брой, останалото – в списанието. А по-долу е видеото, което нашите приятели от Under the Line направиха по време на заснемането на кадрите за корицата на списанието и материала за бъдещето на десерта.
НАМЕРЕТЕ НОВИЯ БРОЙ НА "БАКХУС" в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV или |